Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: kaligula82 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13355
kaligula82 Unia Rędziny
golaso Tactiek 442
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Bottina rent richting de bal. Bottina passt de bal zonder na te denken. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 1:0

4e minuut.
Grzenkowski met een sublieme pass. Strašauskas heeft problemen om de bal te vangen. Strašauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Quesada de bal. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dziubański is nu in balbezit. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański geeft een hoge lob. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Škorpik speelt de bal door. Dziubański kopt de bal weg. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 2:0

10e minuut.
Dziubański geeft een hoge lob. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alejo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quesada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzenkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 3:0

11e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 4:0

14e minuut.
Ristea speelt de bal door. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Klawikowski is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ristea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quesada springt en kopt de bal. Roduit probeert de bal aan de voet te houden. Škorpik bokst de bal weg.

18e minuut.
Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea is nu in balbezit. Ristea speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dziubański onderschept slim de pass. Dziubański speelt de bal door. Ziemiański met een sublieme pass. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Škorpik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ziemiański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Grzenkowski passt de bal met de wreef. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dziubański passt de bal met de wreef. Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal met de wreef. Grzenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzenkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Škorpik met een harde bal richting middenveld. Elie kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quesada is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Roduit ... Strafschop! Roduit krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Škorpik speelt de bal door. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grzenkowski kopt de bal weg. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft de bal voor. Grzenkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 22%, Unia Rędziny 78%.
kaligula82 - Unia Rędziny 4:0

50e minuut.
Netzer met een sublieme pass. Bottina speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo rent richting de bal. Quesada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quesada krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Ristea rent richting de bal. Ristea met een sublieme pass. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Ristea rent richting de bal. Ristea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Grzenkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bottina geeft een hoge lob. Elie rent richting de bal. Elie passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van Nistelrooy geeft de bal voor. Dziubański met een sublieme pass. Klawikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 5:0

65e minuut.
Vietri rent richting de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada met een sublieme pass. Grzenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Netzer passt de bal met de wreef. Bottina met een sublieme pass. Ristea probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Quesada passt de bal zonder na te denken. Ziemiański speelt de bal door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 6:0

72e minuut.
Elie heeft problemen om de bal te vangen. Barnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elie raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemiański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alejo is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Netzer passt de bal in één keer door. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klawikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dziubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grzenkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Škorpik met een harde bal richting middenveld. Dziubański kopt de bal weg. Ziemiański speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański passt de bal in één keer door. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Škorpik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Unia Rędziny 7:0

87e minuut.
Elie met de inworp. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Škorpik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 20%, Unia Rędziny 80%.
kaligula82 - Unia Rędziny 7:0