Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annunaki Nibiru Stal Mielec
123 Extra Tactiek dragon
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


10e minuut.
Kuryło met een snelle inworp. Esser geeft de bal voor. Ledwoń is nu in balbezit. Smoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Smoliński schiet op doel. Math Point probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lizaso heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti schiet op doel. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lizaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Esser met een sublieme pass. Bergqvist speelt de bal door. Klungelig pakt Smoliński de bal. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Math Point bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergqvist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paoletti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Carrier rent richting de bal. Carrier geeft een hoge lob. Inworp. Zambrzycki met een snelle inworp. Alonso Soler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cankurtaran krijgt een gele kaart. Ward-Prowse raakt geblesseerd tijdens het duel. Dyer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lyhne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło speelt de bal door. Klungelig pakt Paoletti de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bergqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Bergqvist geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lizaso de bal. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński draait met de bal, schiet en ... Math Point probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Carrier met een sublieme pass. Kuryło met een sublieme pass. Bergqvist met een sublieme pass. Paoletti rent richting de bal. Paoletti schiet op doel. Math Point bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bergqvist neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Paoletti passt de bal met de wreef. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoliński draait met de bal, schiet en ... Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lizaso heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Stal Mielec 1:0

41e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paoletti de bal. Paoletti schiet op doel. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 40%, Stal Mielec 60%.
Annunaki Nibiru - Stal Mielec 1:0

52e minuut.
Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ledwoń de bal. Bergqvist geeft een lange en hoge pass. Paoletti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Hahn passt de bal met de wreef. Bergqvist rent richting de bal. Bergqvist passt de bal met de wreef. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło passt de bal met de wreef. Lizaso is nu in balbezit. Paoletti onderschept slim de pass. Paoletti schiet op doel. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Paoletti maakt een snoekduik en kopt de bal. Math Point bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Bârzanu de bal. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal met de wreef. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 36%, Stal Mielec 64%.
Annunaki Nibiru - Stal Mielec 1:0