Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team Annunaki Nibiru
343 Tactiek 123 Extra
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Stawicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bergqvist de bal. Bergqvist passt de bal zonder na te denken. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki speelt de bal door. Paoletti rent richting de bal. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Santín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neros komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Roczyński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergqvist. Bergqvist krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Caruggi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choina de bal. Kuryło speelt de bal door. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti schiet op doel. Bule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ciobotaru geeft een hoge lob. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti met een sublieme pass. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő passt de bal in één keer door. Roczyński rent richting de bal. Bergqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Bergqvist geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ciobotaru met de inworp. Roczyński is nu in balbezit. Bergqvist maakt een afschuwelijke overtreding. Bergqvist krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Castaneda heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło met een sublieme pass. Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Bule trapt de bal weg van het doel. Kuryło kopt de bal weg. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Bule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:1

33e minuut.
Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Paoletti passt de bal in één keer door. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Bule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:2

33e minuut.
Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Roczyński rent richting de bal. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki geeft een lange en hoge pass. Bule bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Skiba de bal. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti passt de bal zonder na te denken. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Panicz met een sublieme pass. Castaneda heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti met een sublieme pass. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 73%, Annunaki Nibiru 27%.
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:3

46e minuut.
Panicz passt de bal met de wreef. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru geeft een hoge lob. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Paoletti rent richting de bal. Paoletti geeft een lange en hoge pass. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Bule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:4

56e minuut.
Choina is nu in balbezit. Paoletti onderschept slim de pass. Paoletti met een sublieme pass. Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fenyő met een harde bal richting middenveld. Kuryło kopt de bal weg. Daar is Stawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki schiet op doel. Bule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:5

59e minuut.
Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skiba de bal. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Bule bokst de bal weg. Paal!

62e minuut.
Carrier onderschept slim de pass. Carrier geeft de bal voor. Paoletti kopt de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Paoletti passt de bal in één keer door. Skiba is nu in balbezit. Paoletti onderschept slim de pass. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Paoletti is nu in balbezit. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti rent richting de bal. Stawicki is nu in balbezit. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti haalt uit met een fantastische trap. Bule bokst de bal weg.

83e minuut.
Choina met een sublieme pass. Daar is Castaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło passt de bal met de wreef. Choina onderschept slim de pass. Bule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Bule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:6

85e minuut.
Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier geeft een lange en hoge pass. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:7

89e minuut.
Panicz rent richting de bal. Kuryło rent richting de bal. Kuryło met een sublieme pass. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Bule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Bule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 66%, Annunaki Nibiru 34%.
tsubasa new team - Annunaki Nibiru 0:8