Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Legionów 15
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11121
D&R Unia Oświęcim stirith
dlaczego? Tactiek wlasna
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Jogan is nu in balbezit. Jogan passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - stirith 0:1

6e minuut.
Jogan is nu in balbezit. Jogan passt de bal zonder na te denken. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - stirith 0:2

13e minuut.
Comesaña trapt de bal weg van het doel. Leszek kopt de bal weg. Villar rent richting de bal. Turkowski rent richting de bal. Turkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Turkowski rent richting de bal. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Mosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosso geeft een hoge lob. Tanaś geeft een hoge lob. Mitkov controleert de bal met de borst. Mitkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Majdzik rent richting de bal. Majdzik passt de bal in één keer door. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahinsoy. Şahinsoy krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Majdzik speelt de bal door. Jogan is nu in balbezit. Jogan speelt de bal door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Turkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wenta de bal onder controle te krijgen. Villar rent richting de bal. Villar haalt uit met een fantastische trap. Comesaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - stirith 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 63%, stirith 37%.
D&R Unia Oświęcim - stirith 1:2

54e minuut.
Şahinsoy is nu in balbezit. Şahinsoy passt de bal in één keer door. Cadavid speelt de bal door. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tanaś met een snelle inworp. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski met een sublieme pass. Villar is nu in balbezit. Villar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Majdzik met een sublieme pass. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cadavid met een sublieme pass. Jogan is nu in balbezit. Jogan speelt de bal door. Şahinsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Biliškov speelt de bal door. Klungelig pakt Emery de bal. Jogan rent richting de bal. Jogan schiet op doel. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - stirith 1:3

84e minuut.
Klungelig pakt Villar de bal. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 65%, stirith 35%.
D&R Unia Oświęcim - stirith 1:3