Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: DOM ZAPRASZAM
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 36751
PULP FICTION dlakasperka
obrona Tactiek qqqqq
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten outstanding
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Nikisz met een sublieme pass. Melnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz onderschept slim de pass. Verpecz passt de bal zonder na te denken. Nyczko is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klytta rent richting de bal. Klytta geeft de bal voor. Klungelig pakt Asís de bal. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nyczko geeft een hoge lob. Ohman is nu in balbezit. Ohman passt de bal met de wreef. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Cadorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Árabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. Cadorin bokst de bal weg.

16e minuut.
Calustro rent richting de bal. Calustro geeft de bal voor. Árabe probeert de bal met de borst te controleren. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - dlakasperka 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Asís de bal. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak speelt de bal door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - dlakasperka 0:2

26e minuut.
Savanović met een sublieme pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal in één keer door. Melnicki rent richting de bal. Melnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mathioudakis met een sublieme pass. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak geeft de bal voor. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Cadorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - dlakasperka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 56%, dlakasperka 44%.
PULP FICTION - dlakasperka 0:3

48e minuut.
Calustro met een snelle inworp. Hernandes met een sublieme pass. Verpecz geeft een lange en hoge pass. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tomerlin probeert naar een medespeler te passen. Calustro speelt de bal door. Timnev probeert de bal aan de voet te houden. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nyczko probeert naar een medespeler te passen. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes passt de bal met de wreef. Melnicki is nu in balbezit. Melnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czyrak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Asís onderschept slim de pass. Ohman is nu in balbezit. Asís tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asís krijgt een gele kaart. Ohman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klimczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - dlakasperka 0:4

77e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czyrak. Czyrak krijgt een gele kaart. Thái Trung raakt geblesseerd tijdens het duel. Filippakis komt het veld opgelopen. Oltay komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Timnev heeft problemen om de bal te vangen. Calustro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calustro passt de bal in één keer door. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. Oltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klimczak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Filippakis ... Strafschop! Klimczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Klimczak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oltay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - dlakasperka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 58%, dlakasperka 42%.
PULP FICTION - dlakasperka 0:5