Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Lacrosse
Attack Tactiek 532-3
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Gardas verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Sobay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Cachola verovert de bal door een tackle van achteren. Cachola haalt uit met een fantastische trap. Olteanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 0:1

7e minuut.
Franchi geeft de bal voor. Piankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marek kopt de bal weg. Samman rent richting de bal. Samman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Glikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski met een sublieme pass. Samman is nu in balbezit. Samman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Garçon passt de bal zonder na te denken. Daar is Cachola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachola passt de bal in één keer door. Zýka geeft een lange en hoge pass. Samman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gorgolewski geeft de bal voor. Cachola kopt de bal weg. Franchi heeft problemen om de bal te vangen. Samman is nu in balbezit. Samman schiet op doel. Olteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 0:2

23e minuut.
Schockaert onderschept slim de pass. Schockaert geeft de bal voor. Garçon probeert naar een medespeler te passen. Samman rent richting de bal. Samman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola geeft een lange en hoge pass. Garçon geeft een hoge lob. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pascu controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Glikos kan de bal niet met de borst controleren. Glikos met een sublieme pass. Gardas rent richting de bal. Gardas draait met de bal, schiet en ... Sobay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:2

32e minuut.
Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Cachola onderschept slim de pass. Cachola speelt de bal door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Olteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zýka passt de bal met de wreef. Cachola is nu in balbezit. Cachola passt de bal in één keer door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zýka passt de bal met de wreef. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Pascu is nu in balbezit. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Saban rent richting de bal. Cachola met een sublieme pass. Klungelig pakt Zýka de bal. Zýka geeft een lange en hoge pass. Samman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 59%, Lacrosse 41%.
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:3

49e minuut.
Kosecki probeert naar een medespeler te passen. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchi is nu in balbezit. Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman draait met de bal, schiet en ... Olteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cachola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Samman de bal. Samman passt de bal met de wreef. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel. Olteanu bokst de bal weg.

58e minuut.
Zýka speelt de bal door. Klungelig pakt Garçon de bal. Garçon met een sublieme pass. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zýka met een sublieme pass. Cachola probeert naar een medespeler te passen. Franchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Saban rent richting de bal. Saban probeert naar een medespeler te passen. Zýka rent richting de bal. Zýka geeft een hoge lob. Samman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:4

70e minuut.
Saban speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Samman rent richting de bal. Samman schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Cachola is nu in balbezit. Cachola passt de bal met de wreef. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:5

79e minuut.
Marek geeft een lange en hoge pass. Daar is Garçon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garçon geeft een lange en hoge pass. Cachola krijgt zijn hoofd ertegen. Zýka geeft een hoge lob. Olteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kosecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cachola kopt de bal weg. Piankowski controleert de bal met de borst. Samman is nu in balbezit. Samman schiet op doel. Olteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Samman passt de bal zonder na te denken. Franchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piankowski passt de bal met de wreef. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Franchi de bal onder controle te krijgen. Olteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:6

89e minuut.
Garçon geeft de bal voor. Klungelig pakt Pascu de bal. Piankowski speelt de bal door. Samman rent richting de bal. Samman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 66%, Lacrosse 34%.
Furia Sokołów FC - Lacrosse 1:6