Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.069
  • Stadion: KS Oława Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13068
KS Oława P23 GORNIK ZABRZE
SC Tactiek TG99
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Castel is nu in balbezit. Castel passt de bal in één keer door. Rabenda is nu in balbezit. Cuaresma onderschept slim de pass. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Imbert probeert naar een medespeler te passen. Caçapava kopt de bal weg. Cuaresma rent richting de bal. Karakatsanis onderschept slim de pass. Nieziemski onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Caçapava kopt de bal weg. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burkay is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Cuaresma passt de bal zonder na te denken. Nieziemski rent richting de bal. Gallino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski draait met de bal, schiet en ... Imbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Karakatsanis passt de bal met de wreef. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbuke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ogbuke kan niet meer verder spelen. Antczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 39%, P23 GORNIK ZABRZE 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Oława - P23 GORNIK ZABRZE 0:0

61e minuut.
Castel passt de bal met de wreef. Daar is Caçapava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caçapava passt de bal met de wreef. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

62e minuut.
Gallino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castel met een snelle inworp. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Karakatsanis geeft de bal voor. Inworp. Fuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Argoitia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakatsanis is nu in balbezit. Cuaresma onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - P23 GORNIK ZABRZE 2:0

72e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Rondón passt de bal met de wreef. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia schiet op doel. Imbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - P23 GORNIK ZABRZE 3:0

90e minuut.
Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak speelt de bal door. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Arvelo rent richting de bal. Arvelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 37%, P23 GORNIK ZABRZE 63%.
KS Oława - P23 GORNIK ZABRZE 3:0