Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Barkowo United
Twarda Tactiek YOu
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 30.5
formidable Schieten poor
very good Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bolec rent richting de bal. Aston rent richting de bal. Bolec rent richting de bal. Aston rent richting de bal. Aston haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Aston geeft een hoge lob. München verovert de bal door een tackle van achteren. Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 1:0

12e minuut.
Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera geeft een lange en hoge pass. Daar is Straňan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec rent richting de bal. Bolec passt de bal in één keer door. Pilroth rent richting de bal. Pilroth geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła geeft de bal voor. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 2:0

18e minuut.
Daar is Paulino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachorro González is nu in balbezit. Cachorro González passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aston de bal. Aston schiet op doel. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilroth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González geeft een lange en hoge pass. Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston draait met de bal, schiet en ... Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González passt de bal met de wreef. Bryła rent richting de bal. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cachorro González passt de bal met de wreef. Bolec is nu in balbezit. Bolec passt de bal met de wreef. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bartkowiak kopt de bal weg. Aston heeft problemen om de bal te vangen. Cachorro González is nu in balbezit. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel. Boiocchi bokst de bal weg.

36e minuut.
Pitt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brycht komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Geszczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fedak de bal onder controle te krijgen. Pilroth rent richting de bal. Pilroth geeft een hoge lob. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński passt de bal in één keer door. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 3:0

38e minuut.
Cachorro González verovert de bal door een tackle van achteren. Cachorro González geeft een hoge lob. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 4:0

43e minuut.
Geszczyński probeert naar een medespeler te passen. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bolec met een sublieme pass. Pilroth rent richting de bal. Pilroth passt de bal in één keer door. Aston rent richting de bal. Aston draait met de bal, schiet en ... Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 26%, Barkowo United 74%.
Warta Gorzów - Barkowo United 4:0

46e minuut.
Brodnicki komt het veld opgelopen. Rüssel komt het veld opgelopen. Małysiak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bedryj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryła met een snelle inworp. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel. Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth verovert de bal door een tackle van achteren. Pilroth geeft de bal voor. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki draait met de bal, schiet en ... Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bartkowiak speelt de bal door. Csákányi heeft problemen om de bal te vangen. Rüssel geeft een hoge lob. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Bryła geeft de bal voor. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 5:0

60e minuut.
Brodnicki rent richting de bal. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak begaat een overtreding. Iloniak krijgt een gele kaart. Aston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bryła neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bryła geeft de bal voor. Aston kopt de bal weg. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki draait met de bal, schiet en ... Boiocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bryła geeft een hoge lob. München verovert de bal door een tackle van achteren. Pilroth geeft een hoge lob. Brodnicki springt en kopt de bal. Boiocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 6:0

66e minuut.
Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel passt de bal in één keer door. Aston rent richting de bal. Aston haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi bokst de bal weg. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rüssel passt de bal met de wreef. Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth passt de bal met de wreef. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boiocchi trapt de bal weg van het doel. Pilroth kopt de bal weg. Brodnicki controleert de bal met de borst. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aston is nu in balbezit. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Bedryj met een sublieme pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki schiet op doel. Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński geeft een lange en hoge pass. Iloniak is nu in balbezit. Rüssel onderschept slim de pass. Rüssel geeft de bal voor. Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Fedak rent richting de bal. Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki geeft de bal voor. Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Iloniak is nu in balbezit. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Barkowo United 7:0

89e minuut.
Pilroth met een sublieme pass. Aston rent richting de bal. Aston passt de bal zonder na te denken. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Rüssel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła is nu in balbezit. Bryła geeft een hoge lob. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki schiet op doel. Boiocchi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 22%, Barkowo United 78%.
Warta Gorzów - Barkowo United 7:0