Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bąbelkowy Atak Warta Gorzów
defensive5 Tactiek Twarda
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazenave met de inworp. Łazicki is nu in balbezit. Łazicki geeft een hoge lob. Piesiura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Pawlak trapt de bal weg van het doel. Nóbrega probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cazenave de bal. Cazenave schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawlak bokst de bal weg.

20e minuut.
Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura onderschept slim de pass. Simina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piesiura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piesiura kan niet meer verder spelen. Fredyk komt het veld opgelopen. Cazenave neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nóbrega onderschept slim de pass. Nóbrega passt de bal met de wreef. Cazenave rent richting de bal. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - Warta Gorzów 1:0

31e minuut.
Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco geeft een hoge lob. Sarafov rent richting de bal. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolec. Nóbrega raakt geblesseerd tijdens het duel. Łazicki met een snel genomen vrije trap. Fredyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Văn Lý de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 26%, Warta Gorzów 74%.
Bąbelkowy Atak - Warta Gorzów 1:0

48e minuut.
Nóbrega geeft een lange en hoge pass. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nóbrega controleert de bal met de borst. Nóbrega passt de bal zonder na te denken. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave schiet op doel. Pawlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hof passt de bal zonder na te denken. Daar is Cieślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Küpfer met een snelle inworp. Łazicki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łazicki is nu in balbezit. Łazicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cazenave de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - Warta Gorzów 2:0

66e minuut.
Giżycki komt het veld opgelopen. Bzdak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Văn Lý bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lý geeft een hoge lob. Grudziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 20%, Warta Gorzów 80%.
Bąbelkowy Atak - Warta Gorzów 2:0