Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12158
KSG1985 Vitte FC
moja Tactiek Test1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Kasparov is nu in balbezit. Wadoń rent richting de bal. Kasparov onderschept slim de pass. Kasparov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Variaş passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan is nu in balbezit. Tuấn Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Linh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 1:0

15e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Sorriso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatelli onderschept slim de pass. Zanatelli schiet op doel. Ettedgui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 2:0

16e minuut.
Kasparov rent richting de bal. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour speelt de bal door. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Englund passt de bal in één keer door. Tuấn Linh rent richting de bal. İlhan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Linh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tuấn Linh neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 3:0

35e minuut.
Englund met een sublieme pass. İlhan heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 4:0

44e minuut.
Variaş probeert naar een medespeler te passen. Englund is nu in balbezit. Gaiščiūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Englund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Englund kan niet meer verder spelen. Diovouniotis komt het veld opgelopen. Krzyżok komt het veld opgelopen. Vergillito komt het veld opgelopen. Canhota de Ouro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 56%, Vitte FC 44%.
KSG1985 - Vitte FC 4:0

46e minuut.
Oman komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tuấn Linh is nu in balbezit. Canhota de Ouro rent richting de bal. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Ettedgui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 5:0

56e minuut.
Klungelig pakt Báčik de bal. Canhota de Ouro geeft een lange en hoge pass. Oman heeft problemen om de bal te vangen. Oman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 6:0

58e minuut.
Sorriso geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Packbier de bal. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Báčik geeft de bal voor. Wadoń probeert de bal met de borst te controleren. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... Alijagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Vitte FC 6:1

67e minuut.
Krzyżok passt de bal met de wreef. Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal met de wreef. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ettedgui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Variaş rent richting de bal. Variaş passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Ettedgui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sorriso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Báčik de bal. Báčik passt de bal in één keer door. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Alijagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 43%, Vitte FC 57%.
KSG1985 - Vitte FC 6:1