Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC (V)alencia Sparta Zabrze Mikulczyce
new Tactiek ESPAI
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Obrębski passt de bal met de wreef. Sloupek speelt de bal door. Kędziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin onderschept slim de pass. Wolanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gabarik onderschept slim de pass. Gabarik passt de bal in één keer door. Seyirten rent richting de bal. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Seyirten is nu in balbezit. Fury geeft een hoge lob. Sloupek kopt de bal weg. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Sloupek speelt de bal door. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Mustala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Obrębski passt de bal zonder na te denken. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin rent richting de bal. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Mustala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Sparta Zabrze Mikulczyce 1:0

21e minuut.
Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento passt de bal zonder na te denken. Riška speelt de bal door. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Bayramlı geeft een lange en hoge pass. Obrębski geeft een hoge lob. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fornalak geeft de bal voor. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek passt de bal met de wreef. Wolanin rent richting de bal. Wolanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Mustala trapt de bal weg van het doel. Seyirten kopt de bal weg. Kalasidirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasidirov draait met de bal, schiet en ... van Mourik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Riška met een sublieme pass. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet probeert naar een medespeler te passen. Sloupek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wolanin rent richting de bal. Gonnet is nu in balbezit. Wolanin rent richting de bal. Wolanin draait met de bal, schiet en ... Mustala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC (V)alencia - Sparta Zabrze Mikulczyce 2:0

44e minuut.
Cossacow rent richting de bal. Bayramlı onderschept slim de pass. Bayramlı speelt de bal door. Falkowski speelt de bal door. Sloupek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 38%, Sparta Zabrze Mikulczyce 62%.
FC (V)alencia - Sparta Zabrze Mikulczyce 2:0

46e minuut.
Gabarik is nu in balbezit. Gabarik geeft een hoge lob. Pisarczyk kopt de bal weg. Kalasidirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasidirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Obrębski met de inworp. Cossacow rent richting de bal. Cossacow passt de bal in één keer door. Seyirten rent richting de bal. Seyirten geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Cossacow onderschept slim de pass. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten geeft een hoge lob. Pisarczyk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Soares Nascimento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrębski met de inworp. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mustala bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Fury heeft problemen om de bal te vangen. Kalasidirov rent richting de bal. Seyirten rent richting de bal. Seyirten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rauch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC (V)alencia 47%, Sparta Zabrze Mikulczyce 53%.
FC (V)alencia - Sparta Zabrze Mikulczyce 2:0