Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: AG TCZEW Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21359
AG TCZEW Stalówka 1313
win Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Tsartsaris onderschept slim de pass. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Tartari is nu in balbezit. Demirezen verovert de bal door een tackle van achteren. Demirezen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gere kopt de bal weg. Gálvez Burgos is nu in balbezit. Materski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Materski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gálvez Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez Burgos passt de bal zonder na te denken. Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - Stalówka 1313 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 56%, Stalówka 1313 44%.
AG TCZEW - Stalówka 1313 0:1

62e minuut.
Inworp. Tsartsaris met de inworp. Gere rent richting de bal. Gálvez Burgos onderschept slim de pass. Gálvez Burgos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tartari is nu in balbezit. Demirezen verovert de bal door een tackle van achteren. Demirezen geeft een lange en hoge pass. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal met de wreef. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 57%, Stalówka 1313 43%.
AG TCZEW - Stalówka 1313 0:1