Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-24 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.074
  • Stadion: Aleja Piasta
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11000
Jedność Metalplast TKKF Opoczno
BOMR V1 Tactiek Opoczno
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 57.6
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Krykwiński rent richting de bal. Ricart rent richting de bal. Ricart passt de bal zonder na te denken. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ricart speelt de bal door. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu passt de bal in één keer door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pinasco is nu in balbezit. Ricart onderschept slim de pass. Ricart geeft een lange en hoge pass. Krykwiński geeft de bal voor. Domingos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:1

13e minuut.
Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Reveron heeft problemen om de bal te vangen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos schiet op doel. Caszely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Przybora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Caszely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap. Caszely probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:2

16e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart met een sublieme pass. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ... Przybora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu speelt de bal door. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Domingos draait met de bal, schiet en ... Przybora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ricart is nu in balbezit. Ricart passt de bal met de wreef. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel. Caszely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:3

31e minuut.
Domingos rent richting de bal. Reveron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domingos raakt geblesseerd tijdens het duel. Pickl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strappe rent richting de bal. Krykwiński onderschept slim de pass. Krykwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel. Paal! Ricart is nu in balbezit. Ricart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:4

34e minuut.
Pickl geeft een lange en hoge pass. Strappe kopt de bal weg. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu geeft de bal voor. Domingos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Caszely speelt de bal door. Maślona rent richting de bal. Maślona speelt de bal door. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Prodanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 77%, TKKF Opoczno 23%.
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:4

47e minuut.
Damadyan passt de bal in één keer door. Pickl is nu in balbezit. Pickl geeft een lange en hoge pass. Krykwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Caszely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:5

61e minuut.
Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal zonder na te denken. Ricart speelt de bal door. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Domingos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jahoda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu passt de bal zonder na te denken. Damadyan geeft een lange en hoge pass. Jahoda springt en kopt de bal. Caszely probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:6

72e minuut.
Klungelig pakt Rębacz de bal. Jahoda is nu in balbezit. Jahoda passt de bal zonder na te denken. Daar is Pickl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickl geeft een lange en hoge pass. Caszely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:7

83e minuut.
Chojanecki geeft een hoge lob. Jahoda kopt de bal weg. Daar is Prodanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pickl rent richting de bal. Pickl geeft de bal voor. Reveron controleert de bal met de borst. Pickl is nu in balbezit. Pickl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 71%, TKKF Opoczno 29%.
Jedność Metalplast - TKKF Opoczno 0:7