Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Gibbons Stokes Falcons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Shipley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox rent richting de bal. Cox met een sublieme pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Langer met een snelle inworp. Klungelig pakt Power de bal. Power geeft de bal voor. Souter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Gibbons - Stokes Falcons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Gibbons 50%, Stokes Falcons 50%.
Eastern Gibbons - Stokes Falcons 1:0

51e minuut.
Ropati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cox met de inworp. Power rent richting de bal. Power geeft een lange en hoge pass. Paal!

54e minuut.
Ropati geeft een lange en hoge pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power met een sublieme pass. Souter bereikt de bal nog maar net als eerste. Souter schiet op doel. Hyslop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Power verovert de bal door een tackle van achteren. Power geeft een hoge lob. Burton is nu in balbezit. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Langer geeft een lange en hoge pass. Hyslop bokst de bal weg. Klungelig pakt Souter de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Gibbons - Stokes Falcons 2:0

62e minuut.
Fahey met een sublieme pass. Souter heeft problemen om de bal te vangen. Fahey rent richting de bal. Souter verovert de bal door een tackle van achteren. Souter haalt uit met een fantastische trap. Hyslop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Caton is nu in balbezit. Vagana is nu in balbezit. Caton maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Caton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Caton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Vagana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Pritchett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warwood geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Souter heeft problemen om de bal te vangen. Ropati is nu in balbezit. Ropati geeft een lange en hoge pass. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Daar is Ropati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox rent richting de bal. Ropati maakt een afschuwelijke overtreding. Ropati krijgt een gele kaart. Cox wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McConnell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Souter springt en kopt de bal. Hyslop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tamake geeft een lange en hoge pass. Shipley is nu in balbezit. Shipley geeft een hoge lob. Power is nu in balbezit. Power geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Gibbons 53%, Stokes Falcons 47%.
Eastern Gibbons - Stokes Falcons 2:0