Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Harris Soccer Team Dark Hammers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Walker is nu in balbezit. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews passt de bal met de wreef. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Legg heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs speelt de bal door. Morcombe is nu in balbezit. Morcombe schiet op doel. McKinstry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 0:1

9e minuut.
Daar is Dent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasper is nu in balbezit. Jasper geeft een hoge lob. Davenport is nu in balbezit. Davenport schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobs speelt de bal door. Morcombe is nu in balbezit. Morcombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Parkinson is nu in balbezit. Jasper onderschept slim de pass. Jasper passt de bal zonder na te denken. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hawks passt de bal met de wreef. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs met een sublieme pass. Morcombe rent richting de bal. Morcombe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 60%, Dark Hammers 40%.
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 0:1

59e minuut.
Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper speelt de bal door. Dent is nu in balbezit. Kingi is nu in balbezit. Kingi schiet op doel. Wells kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 1:1

62e minuut.
Jasper probeert naar een medespeler te passen. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kingi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kingi kan niet meer verder spelen. Laulala komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kilkenny met een snelle inworp. Jasper rent richting de bal. Jasper geeft de bal voor. Davenport rent richting de bal. Davenport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 2:1

71e minuut.
Maessen geeft de bal voor. Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawks speelt de bal door. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morcombe schiet op doel. McKinstry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper passt de bal in één keer door. Laulala is nu in balbezit. Laulala haalt uit met een fantastische trap. Maessen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 40%, Dark Hammers 60%.
Ben Harris Soccer Team - Dark Hammers 3:1