Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-21 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 46858
ANFIELD LFC Internazionlle FC
tre4tre Tactiek 433cx4
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 14
60.3 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Özkök geeft een hoge lob. Siti rent richting de bal. Siti passt de bal zonder na te denken. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Margitai is nu in balbezit. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Czerwek kan de bal niet met de borst controleren. Petrin is nu in balbezit. Met opzet legt Czerwek zijn tegenspeler op de grond. Czerwek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Margitai rent richting de bal. Stefani rent richting de bal. Stefani geeft een lange en hoge pass. Margitai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 0:1

16e minuut.
Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Met opzet legt Jordana zijn tegenspeler op de grond. Jordana krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stefani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky speelt de bal door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brooking met een snelle inworp. Araúz met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Macleod speelt de bal door. Bergkamp rent richting de bal. Muller onderschept slim de pass. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Cantоna komt het veld opgelopen. Powałka komt het veld opgelopen. Mooser komt het veld opgelopen. Ekodono komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft de bal voor. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mooser controleert de bal met de borst. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 34%, Internazionlle FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 1:1

48e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Vujinović passt de bal in één keer door. Bochinsky rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Muller is nu in balbezit. Muller passt de bal in één keer door. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Vujinović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mooser geeft een hoge lob. Jordana kopt de bal weg. Voda is nu in balbezit. Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Stefani is nu in balbezit. Mooser verovert de bal door een tackle van achteren. Mooser heeft problemen om de bal te vangen. Mooser geeft de bal voor. Cantоna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefani met de inworp. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een hoge lob. Ekodono probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Eymann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergkamp probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:1

68e minuut.
Tryba onderschept slim de pass. Tryba geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal zonder na te denken. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jordana probeert de bal met de borst te controleren. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jordana. Araúz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Araúz kan niet meer verder spelen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Cantоna rent richting de bal. Jordana rent richting de bal. Cantоna rent richting de bal. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ekodono onderschept slim de pass. Macleod rent richting de bal. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 32%, Internazionlle FC 68%.
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:1