Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canary Youngstars Forest Red FC
Normal Tactiek Falcon Heavy
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


9e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu passt de bal met de wreef. Spitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kwiek geeft een lange en hoge pass. Schоles controleert de bal met de borst. Schоles met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwiek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Redmond kopt de bal weg. Kwiek rent richting de bal. Met opzet legt Wallace zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wallace moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wallace schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Stardust rent richting de bal. Stardust geeft een lange en hoge pass. Talbot kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iorgulescu speelt de bal door. Spitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nennhuber de bal. Nennhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:1

18e minuut.
Silva met de inworp. Carrick probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spitzer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:2

24e minuut.
Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu geeft een lange en hoge pass. Spitzer kan de bal niet met de borst controleren. Nennhuber is nu in balbezit. Nennhuber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Holland is nu in balbezit. Talbot onderschept slim de pass. Talbot met een sublieme pass. Nennhuber is nu in balbezit. Nennhuber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Holland is nu in balbezit. Brosnan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holland. Holland krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Menifee bereikt de bal nog maar net als eerste. Menifee geeft een lange en hoge pass. Redmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond haalt uit met een fantastische trap. Kougias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Spitzer passt de bal in één keer door. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek geeft een lange en hoge pass. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 57%, Forest Red FC 43%.
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:2

51e minuut.
Channon probeert naar een medespeler te passen. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holland roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Holland kan niet meer verder spelen. Edwards komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brosnan kopt de bal weg. Stardust rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu met een sublieme pass. Nennhuber is nu in balbezit. Nennhuber draait met de bal, schiet en ... Keown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:3

70e minuut.
Doeltrap. Escóbar komt het veld opgelopen. Sieńko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escóbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escóbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:4

73e minuut.
Kwiek speelt de bal door. Escóbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson rent richting de bal. Sieńko verovert de bal door een tackle van achteren. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Keown bokst de bal weg.

75e minuut.
Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek speelt de bal door. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko schiet op doel. Keown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:5

75e minuut.
Həmidov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Brosnan rent richting de bal. Brosnan probeert naar een medespeler te passen. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:6

80e minuut.
Smitһ komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Stardust rent richting de bal. Stardust geeft de bal voor. Sieńko kopt de bal weg. Daar is Escóbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escóbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Escóbar verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Escóbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escóbar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canary Youngstars 60%, Forest Red FC 40%.
Canary Youngstars - Forest Red FC 0:6