Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea Craiova FC Ubley
new Tactiek 442
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 30.2
formidable Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 1:0

6e minuut.
Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos speelt de bal door. Vollmann rent richting de bal. Vollmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 2:0

8e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Shorey is nu in balbezit. Shorey probeert naar een medespeler te passen. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos met een sublieme pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann haalt uit met een fantastische trap. Watkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 3:0

14e minuut.
Hamvas met een sublieme pass. Vollmann rent richting de bal. Todd is nu in balbezit. Vollmann onderschept slim de pass. Vollmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Solomovici is nu in balbezit. Solomovici passt de bal met de wreef. Daar is Jaroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Watkins trapt de bal weg. Solomovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Todd de bal. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jaroszewski controleert de bal met de borst. Watkins met een sublieme pass. Gil speelt de bal door. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Shorey passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcilă met de inworp. Villalobos geeft de bal voor. Vollmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 4:0

40e minuut.
Jaroszewski schiet op doel. Cole probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Vollmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft een hoge lob. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Watkins trapt de bal weg. Whiteside kopt de bal weg. Shorey is nu in balbezit. Vollmann verovert de bal door een tackle van achteren. Vollmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 19%, Ubley 81%.
Universitatea Craiova FC - Ubley 4:0

46e minuut.
Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvas begaat een overtreding. Jaroszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solomovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vollmann is nu in balbezit. Vollmann passt de bal in één keer door. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cole de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 5:0

53e minuut.
Solomovici geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos geeft de bal voor. Jaroszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cole trapt de bal weg. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos met een sublieme pass. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann met een sublieme pass. Watkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 6:0

59e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cole de bal. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Watkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 7:0

63e minuut.
Vollmann speelt de bal door. Watkins speelt de bal door. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann haalt uit met een fantastische trap. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dudryk rent richting de bal. Dudryk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Salles de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski rent richting de bal. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Crăcilă speelt de bal door. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Villalobos probeert de bal met de borst te controleren. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici probeert naar een medespeler te passen. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann draait met de bal, schiet en ... Watkins bokst de bal weg.

78e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft een hoge lob. Daar is Jaroszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ... Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Vollmann de bal. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann onderschept slim de pass. Vollmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - Ubley 8:0

86e minuut.
Villalobos passt de bal in één keer door. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann passt de bal in één keer door. Jaroszewski is nu in balbezit. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Crăcilă speelt de bal door. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vollmann. Vollmann krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cole maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Whiteside kopt de bal weg. Vollmann rent richting de bal. Vollmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Todd de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 19%, Ubley 81%.
Universitatea Craiova FC - Ubley 8:0