Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubley Bull & Tower Grsvesend
442 Tactiek 442dnormal1a
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten good
weak Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro is nu in balbezit. Cedro passt de bal in één keer door. Zegarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Saa de bal. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal zonder na te denken. Zegarra is nu in balbezit. Zegarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Barandarian Piedra de bal. Stacey rent richting de bal. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen probeert de bal met de borst te controleren. Abegglen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brazil is nu in balbezit. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen met een sublieme pass. Barandarian Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian Piedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 69%, Bull & Tower Grsvesend 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubley - Bull & Tower Grsvesend 0:0

47e minuut.
Cedro passt de bal met de wreef. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal in één keer door. Zegarra is nu in balbezit. Zegarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zegarra met een sublieme pass. Abegglen rent richting de bal. Brazil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brazil krijgt een gele kaart. Abegglen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barandarian Piedra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zegarra rent richting de bal. Zegarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Bull & Tower Grsvesend 0:1

54e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Saa rent richting de bal. Abegglen onderschept slim de pass. Daar is Abegglen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abegglen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zegarra heeft problemen om de bal te vangen. Todd onderschept slim de pass. Todd speelt de bal door. Barandarian Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian Piedra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cedro haalt uit met een fantastische trap. Salles heeft problemen om de bal te vangen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel. Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Bull & Tower Grsvesend 0:2

69e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal met de wreef. Barandarian Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Barandarian Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ubley - Bull & Tower Grsvesend 0:3

80e minuut.
Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Barandarian Piedra is nu in balbezit. Barandarian Piedra probeert naar een medespeler te passen. Zegarra rent richting de bal. Zegarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Corbu de bal. Wangle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbu. Corbu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubley 64%, Bull & Tower Grsvesend 36%.
Ubley - Bull & Tower Grsvesend 0:3