Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aldershot town Universitatea Craiova FC
Normal Tactiek new
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 39.8
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Zieleń is nu in balbezit. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń schiet op doel. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:1

24e minuut.
Foden rent richting de bal. Vollmann onderschept slim de pass. Vollmann passt de bal met de wreef. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:2

26e minuut.
Miciun passt de bal zonder na te denken. Willemsen rent richting de bal. Willemsen geeft een hoge lob. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:3

32e minuut.
Miciun is nu in balbezit. Miciun probeert naar een medespeler te passen. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann haalt uit met een fantastische trap. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Salter geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pulgar zal de hoekschop nemen. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun onderschept slim de pass. Miciun passt de bal met de wreef. Zieleń rent richting de bal. Zieleń passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wallace met een sublieme pass. Vollmann rent richting de bal. Vollmann passt de bal zonder na te denken. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:4

43e minuut.
Pulgar geeft een lange en hoge pass. Slowly heeft problemen om de bal te vangen. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aldershot town 70%, Universitatea Craiova FC 30%.
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:5

63e minuut.
Jan onderschept slim de pass. Willemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willemsen geeft de bal voor. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Miciun probeert naar een medespeler te passen. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:6

69e minuut.
Sterk met een sublieme pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann passt de bal zonder na te denken. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:7

72e minuut.
Mur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mur passt de bal in één keer door. Daar is Vollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:8

75e minuut.
Barber probeert naar een medespeler te passen. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk geeft een hoge lob. Vollmann rent richting de bal. Vollmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Martagón geeft de bal voor. Inworp. Conway met een snelle inworp. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zieleń geeft een hoge lob. Daar is Slowly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:9

88e minuut.
Sterk met een sublieme pass. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aldershot town 67%, Universitatea Craiova FC 33%.
aldershot town - Universitatea Craiova FC 0:9