Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
overdrive360 Bull & Tower Grsvesend
Normal Tactiek 442dnormal1a
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Cedro is nu in balbezit. Cedro passt de bal in één keer door. Panek rent richting de bal. Panek haalt uit met een fantastische trap. Hawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:1

6e minuut.
Cedro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cedro de bal. Cedro met een sublieme pass. Zegarra rent richting de bal. Zegarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Dribble, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dribble geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hussain. Hussain krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cruzeirense rent richting de bal. Cruzeirense met een sublieme pass. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Panek haalt uit met een fantastische trap. Marcelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zegarra verovert de bal door een tackle van achteren. Zegarra met een sublieme pass. Grigore speelt de bal door. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Grigore passt de bal zonder na te denken. Zegarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Winstanley is nu in balbezit. Panek onderschept slim de pass. Panek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Marcelo speelt de bal door. Zegarra is nu in balbezit. Zegarra passt de bal met de wreef. Grigore rent richting de bal. Grigore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: overdrive360 83%, Bull & Tower Grsvesend 17%.
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:1

46e minuut.
Grigore passt de bal in één keer door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc geeft een lange en hoge pass. Panek is nu in balbezit. Panek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cruzeirense is nu in balbezit. Grigore heeft problemen om de bal te vangen. Grigore probeert naar een medespeler te passen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Conway rent richting de bal. Panek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek onderschept slim de pass. Panek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corbu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grigore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abegglen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ryman is nu in balbezit. Ryman geeft de bal voor. Inworp. Cedro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zegarra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Panek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marcelo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zegarra passt de bal zonder na te denken. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen probeert naar een medespeler te passen. Panek is nu in balbezit. Panek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:2

74e minuut.
Cruzeirense probeert de bal met de borst te controleren. Wieża geeft een hoge lob. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu draait met de bal, schiet en ... Hawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:3

76e minuut.
Daar is Abegglen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dribble rent richting de bal. Dribble met een sublieme pass. Panek rent richting de bal. Panek schiet op doel. Hawkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Cedro met een snelle inworp. Zegarra speelt de bal door. Klungelig pakt Panek de bal. Panek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zegarra rent richting de bal. Zegarra passt de bal met de wreef. Dribble is nu in balbezit. Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Panek onderschept slim de pass. Cedro rent richting de bal. Cedro met een sublieme pass. Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: overdrive360 77%, Bull & Tower Grsvesend 23%.
overdrive360 - Bull & Tower Grsvesend 0:4