Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mcdonalds Army Universitatea Craiova FC
Normal Tactiek new
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Mills de bal. Willemsen rent richting de bal. Willemsen geeft een hoge lob. Zieleń maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:1

8e minuut.
Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar geeft een hoge lob. Hatton controleert de bal met de borst. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villalobos passt de bal in één keer door. Telfer rent richting de bal. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń rent richting de bal. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mur kopt de bal weg. Klungelig pakt Willemsen de bal. Willemsen met een sublieme pass. Zieleń rent richting de bal. Zieleń draait met de bal, schiet en ... Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Petty geeft een lange en hoge pass. Piast speelt de bal door. Villalobos met een sublieme pass. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Petty rent richting de bal. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zieleń is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:2

39e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Zieleń is nu in balbezit. Daar is Zieleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleń schiet op doel. Telfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun speelt de bal door. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Barnes de bal. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur geeft een lange en hoge pass. Hatton probeert de bal met de borst te controleren. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mcdonalds Army 60%, Universitatea Craiova FC 40%.
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:2

49e minuut.
Briggs rent richting de bal. Miciun onderschept slim de pass. Miciun speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:3

64e minuut.
Miciun kan de bal niet met de borst controleren. Miciun geeft een hoge lob. Malacia rent richting de bal. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:4

65e minuut.
Cripps met een sublieme pass. Daar is Bellamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pulgar rent richting de bal. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:5

72e minuut.
Daar is Malacia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mur de bal. Mur geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:6

74e minuut.
Mur kopt de bal weg. Mills heeft problemen om de bal te vangen. Willemsen is nu in balbezit. Willemsen geeft een hoge lob. Zieleń krijgt zijn hoofd ertegen. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Miciun rent richting de bal. Miciun geeft een hoge lob. Hatton rent richting de bal. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een hoge lob. Daar is Telfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:7

82e minuut.
Barnes passt de bal zonder na te denken. Willemsen is nu in balbezit. Willemsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Telfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:8

89e minuut.
Miciun onderschept slim de pass. Miciun probeert naar een medespeler te passen. Villalobos rent richting de bal. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mcdonalds Army 69%, Universitatea Craiova FC 31%.
Mcdonalds Army - Universitatea Craiova FC 0:9