Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Piki1one Nathan FC 23
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Soprano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soprano geeft een hoge lob. Dickins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beckett is nu in balbezit. Beckett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Piki1one - Nathan FC 23 0:1

9e minuut.
Daar is Begood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ings is nu in balbezit. Begood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Begood krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bean kopt de bal weg. Dickins rent richting de bal. Dickins speelt de bal door. French heeft problemen om de bal te vangen. French schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bean is nu in balbezit. Castledine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bean raakt geblesseerd tijdens het duel. Beckett legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Piki1one - Nathan FC 23 0:2

18e minuut.
Redknapp is nu in balbezit. Redknapp passt de bal in één keer door. Bean rent richting de bal. Bean schiet op doel. Watkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Castledine probeert naar een medespeler te passen. Fenwick geeft een lange en hoge pass. Beckett kopt de bal weg. Soprano is nu in balbezit. Soprano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Redknapp geeft een lange en hoge pass. Cram kopt de bal weg. Beckett rent richting de bal. Beckett haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Soprano verovert de bal door een tackle van achteren. Soprano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cram de bal. Cram geeft de bal voor. Beckett krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Beckett bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdy verovert de bal door een tackle van achteren. Bean onderschept slim de pass. Beckett rent richting de bal. Beckett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Redknapp kopt de bal weg. Ings is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bean. Bean krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Roebuck kopt de bal weg. Klungelig pakt Castledine de bal. Beckett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beckett krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bean onderschept slim de pass. Castledine is nu in balbezit. Bean verovert de bal door een tackle van achteren. Bean draait met de bal, schiet en ... Watkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Piki1one 65%, Nathan FC 23 35%.
Fc.Piki1one - Nathan FC 23 0:2

57e minuut.
Cram passt de bal met de wreef. Begood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castledine. Castledine krijgt een gele kaart. Begood wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Begood kan niet meer verder spelen. Mustard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dickins is nu in balbezit. Beckett onderschept slim de pass. Beckett probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bean de bal. Bean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Curd met een sublieme pass. Bean is nu in balbezit. Bean met een sublieme pass. Beckett is nu in balbezit. Beckett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dickins bereikt de bal nog maar net als eerste. Soprano onderschept slim de pass. Soprano passt de bal met de wreef. Beckett bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Piki1one - Nathan FC 23 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Piki1one 53%, Nathan FC 23 47%.
Fc.Piki1one - Nathan FC 23 0:3