Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CROWS FC Big Boys
Fa4 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 22.3
outstanding Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft de bal voor. Klungelig pakt Webb de bal. Kingdom rent richting de bal. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kingdom is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cahill met een snelle inworp. Terry controleert de bal met de borst. Zepeda rent richting de bal. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 1:0

7e minuut.
Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy geeft een lange en hoge pass. Bresci is nu in balbezit. Bresci geeft een hoge lob. Zepeda krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bresci geeft een lange en hoge pass. Cook kopt de bal weg. Parkitny rent richting de bal. Parkitny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Morton probeert de bal aan de voet te houden. Kingdom geeft de bal voor. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda schiet op doel. Holland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 2:0

19e minuut.
Webb geeft de bal voor. Brosnan is nu in balbezit. Peneda onderschept slim de pass. Peneda geeft een hoge lob. Zepeda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bresci met een snelle inworp. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom passt de bal zonder na te denken. Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Holland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Webb rent richting de bal. Zepeda onderschept slim de pass. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel. Holland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 3:0

23e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski speelt de bal door. Erdemsoy rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Eccles heeft problemen om de bal te vangen. Parkitny rent richting de bal. Parkitny probeert naar een medespeler te passen. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 4:0

27e minuut.
Zepeda passt de bal zonder na te denken. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cahill de bal. Cahill geeft een hoge lob. Kingdom maakt een snoekduik en kopt de bal. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holland speelt de bal door. Bresci rent richting de bal. Bresci geeft de bal voor. Zepeda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Morton de bal onder controle te krijgen. Bresci is nu in balbezit. Bresci passt de bal zonder na te denken. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Johnson rent richting de bal. Peneda onderschept slim de pass. Peneda passt de bal zonder na te denken. Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill met een sublieme pass. Peneda is nu in balbezit. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cook probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bresci zal de hoekschop nemen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 5:0

38e minuut.
Parkitny is nu in balbezit. Parkitny passt de bal met de wreef. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 6:0

40e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Tannchen geeft een hoge lob. Zepeda rent richting de bal. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 7:0

42e minuut.
Parkitny geeft een hoge lob. Kingdom rent richting de bal. Kingdom passt de bal met de wreef. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 9%, Big Boys 91%.
CROWS FC - Big Boys 8:0

46e minuut.
Machlas komt het veld opgelopen. Gawron komt het veld opgelopen. De Brandt komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Emerson kopt de bal weg. Machlas rent richting de bal. Machlas geeft een lange en hoge pass. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 9:0

48e minuut.
Gawron is nu in balbezit. Zepeda rent richting de bal. Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bresci probeert de bal met de borst te controleren. Bresci probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda schiet op doel. Holland bokst de bal weg. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 10:0

61e minuut.
Inworp. Bresci met een snelle inworp. Gawron rent richting de bal. Gawron schiet op doel. Holland probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft een hoge lob. Eccles probeert de bal aan de voet te houden. Machlas is nu in balbezit. Machlas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 11:0

65e minuut.
Bresci geeft een hoge lob. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kingdom rent richting de bal. Kingdom draait met de bal, schiet en ... Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 12:0

70e minuut.
Bresci geeft een lange en hoge pass. Zepeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kingdom de bal. Gawron is nu in balbezit. Gawron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Brosnan met een snelle inworp. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cahill probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawron de bal. Gawron passt de bal zonder na te denken. Zepeda rent richting de bal. Zepeda draait met de bal, schiet en ... Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zepeda stond buitenspel. Cook maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bresci kopt de bal weg. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bresci kopt de bal weg. Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda rent richting de bal. Zepeda schiet op doel. Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 13:0

82e minuut.
Kingdom onderschept slim de pass. Kingdom met een sublieme pass. Gawron speelt de bal door. Klungelig pakt Zepeda de bal. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft de bal voor. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda draait met de bal, schiet en ... Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zepeda rent richting de bal. Zepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Big Boys 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 25%, Big Boys 75%.
CROWS FC - Big Boys 14:0