Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta suceava Meadowgates United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wheat rent richting de bal. Gibbage bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat verovert de bal door een tackle van achteren. Wheat schiet op doel. Hazard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Livramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento passt de bal in één keer door. Moonstone rent richting de bal. Wheat onderschept slim de pass. Wheat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Dorrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney passt de bal met de wreef. Wheat rent richting de bal. Wheat haalt uit met een fantastische trap. Hazard bokst de bal weg.

25e minuut.
Dorrell is nu in balbezit. Dorrell passt de bal zonder na te denken. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat draait met de bal, schiet en ... Hazard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Meadowgates United 1:0

27e minuut.
Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheart verovert de bal door een tackle van achteren. Lockheart probeert naar een medespeler te passen. Lockheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Flowers is nu in balbezit. Livramento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flowers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Flowers kan niet meer verder spelen. Terry komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Cozier-Duberry onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lockheart rent richting de bal. Clarke is nu in balbezit. Lockheart verovert de bal door een tackle van achteren. Lockheart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 45%, Meadowgates United 55%.
Foresta suceava - Meadowgates United 1:0

49e minuut.
Daar is Lockheart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorrell rent richting de bal. Wheat verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ... Hazard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hazard probeert naar een medespeler te passen. Clarke kopt de bal weg. Dorrell heeft problemen om de bal te vangen. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Meadowgates United 2:0

67e minuut.
Fairclough met een snelle inworp. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney passt de bal in één keer door. Livramento rent richting de bal. Livramento geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Hazard met een harde bal richting middenveld. Cozier-Duberry geeft een hoge lob. Wheat rent richting de bal. Wheat schiet op doel. Hazard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Meadowgates United 3:0

72e minuut.
Livramento probeert naar een medespeler te passen. Rooney probeert naar een medespeler te passen. Moonstone rent richting de bal. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Wheat is nu in balbezit. Rooney is nu in balbezit. Wheat is nu in balbezit. Wheat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 26%, Meadowgates United 74%.
Foresta suceava - Meadowgates United 3:0