Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta suceava Brighton FC
Normal Tactiek 4-2-2-2
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Manal de bal. Zanetti rent richting de bal. Zanetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fеrdinand de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:1

8e minuut.
Chavez geeft de bal voor. Zanetti rent richting de bal. Zanetti passt de bal in één keer door. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Juninho trapt de bal weg van het doel. Anczok kopt de bal weg. Redwood heeft problemen om de bal te vangen. Manal rent richting de bal. Manal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zanetti is nu in balbezit. Zanetti passt de bal zonder na te denken. Clarke rent richting de bal. Manal verovert de bal door een tackle van achteren. Manal draait met de bal, schiet en ... Juninho bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lo Gatto neemt de hoekschop. Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Solanke rent richting de bal. Manal is nu in balbezit. Manal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell passt de bal zonder na te denken. Solanke is nu in balbezit. Manal rent richting de bal. Manal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cozier-Duberry rent richting de bal. Zanetti rent richting de bal. Zanetti passt de bal in één keer door. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zanetti zal de hoekschop nemen. Lo Gatto kan de bal niet met de borst controleren. Manal rent richting de bal. Manal schiet op doel. Livramento probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lo Gatto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zanetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zanetti passt de bal in één keer door. Lo Gatto heeft problemen om de bal te vangen. Lo Gatto passt de bal zonder na te denken. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Anczok de bal. Lo Gatto rent richting de bal. Lo Gatto passt de bal zonder na te denken. Daar is Manal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Coppell passt de bal in één keer door. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti passt de bal zonder na te denken. Solanke rent richting de bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:2

37e minuut.
Lo Gatto met een snelle inworp. Manal is nu in balbezit. Livramento is nu in balbezit. Manal verovert de bal door een tackle van achteren. Manal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rooney rent richting de bal. Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Anczok passt de bal met de wreef. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Newman rent richting de bal. Zanetti onderschept slim de pass. Zanetti met een sublieme pass. Solanke is nu in balbezit. Solanke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Newman geeft een hoge lob. Inworp. Zanetti met een snelle inworp. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zanetti met een sublieme pass. Manal is nu in balbezit. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal onderschept slim de pass. Manal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 83%, Brighton FC 17%.
Foresta suceava - Brighton FC 0:2

46e minuut.
Coppell speelt de bal door. Zanetti heeft problemen om de bal te vangen. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Manal is nu in balbezit. Manal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:3

49e minuut.
Zanetti passt de bal zonder na te denken. Solanke rent richting de bal. Solanke passt de bal zonder na te denken. Lo Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zanetti passt de bal met de wreef. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman begaat een overtreding. Newman krijgt een gele kaart. Solanke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solanke wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Solanke passt de bal in één keer door. Lo Gatto is nu in balbezit. Lo Gatto passt de bal zonder na te denken. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell probeert naar een medespeler te passen. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:4

56e minuut.
Livramento passt de bal met de wreef. Clarke is nu in balbezit. Manal heeft problemen om de bal te vangen. Manal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:5

57e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams geeft een hoge lob. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manal is nu in balbezit. Manal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:6

59e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal passt de bal met de wreef. Coppell probeert naar een medespeler te passen. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Anczok is nu in balbezit. Anczok passt de bal zonder na te denken. Zanetti met een sublieme pass. Solanke heeft problemen om de bal te vangen. Solanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fеrdinand trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Solanke passt de bal met de wreef. Manal heeft problemen om de bal te vangen. Livramento rent richting de bal. Manal onderschept slim de pass. Manal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cozier-Duberry rent richting de bal. Manal verovert de bal door een tackle van achteren. Manal met een sublieme pass. Zanetti kan de bal niet met de borst controleren. Zanetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:7

71e minuut.
Oddo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanetti rent richting de bal. Zanetti passt de bal zonder na te denken. Solanke heeft problemen om de bal te vangen. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zanetti met de inworp. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell passt de bal zonder na te denken. Manal is nu in balbezit. Manal schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:8

75e minuut.
Lo Gatto verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Gatto speelt de bal door. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:9

76e minuut.
Lo Gatto met een sublieme pass. Solanke is nu in balbezit. Solanke passt de bal zonder na te denken. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:10

78e minuut.
Lo Gatto rent richting de bal. Lo Gatto met een sublieme pass. Solanke rent richting de bal. Manal is nu in balbezit. Manal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:11

83e minuut.
Daar is Lo Gatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Gatto geeft de bal voor. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal is nu in balbezit. Manal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Redwood passt de bal zonder na te denken. Solanke is nu in balbezit. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal draait met de bal, schiet en ... Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Brighton FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 85%, Brighton FC 15%.
Foresta suceava - Brighton FC 0:12