Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-15 01:21
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: dimii fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6643
dimii fc Usala
dimi tactic Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 22.8
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Blackmon de bal. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak speelt de bal door. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Balcerek met een sublieme pass. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak passt de bal in één keer door. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Balcerek met een sublieme pass. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel passt de bal in één keer door. Ogiński rent richting de bal. Ogiński geeft een hoge lob. Montgomery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ogiński met een sublieme pass. Laurel is nu in balbezit. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap. Montgomery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrysiak neemt de hoekschop. Montgomery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Montgomery met een sublieme pass. Balcerek kopt de bal weg. Daar is Burgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurel rent richting de bal. Laurel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Genç heeft problemen om de bal te vangen. Gilmore is nu in balbezit. Genç verovert de bal door een tackle van achteren. Genç schiet op doel. Burgin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Andrysiak de bal. Jones rent richting de bal. Andrysiak onderschept slim de pass. Andrysiak geeft een hoge lob. Laurel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carrascal passt de bal met de wreef. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński passt de bal zonder na te denken. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap. Montgomery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurel draait met de bal, schiet en ... Montgomery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 1:0

36e minuut.
Booth probeert naar een medespeler te passen. Balcerek is nu in balbezit. Balcerek speelt de bal door. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 2:0

42e minuut.
Delk rent richting de bal. Englund verovert de bal door een tackle van achteren. Englund geeft de bal voor. Genç is nu in balbezit. Genç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Balcerek is nu in balbezit. Balcerek passt de bal met de wreef. Genç is nu in balbezit. Genç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 26%, Usala 74%.
dimii fc - Usala 3:0

49e minuut.
Englund passt de bal met de wreef. Balcerek is nu in balbezit. Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laurel de bal. Laurel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 4:0

60e minuut.
Andrysiak met een snelle inworp. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç speelt de bal door. Daar is Laurel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Booth de bal onder controle te krijgen. Laurel is nu in balbezit. Laurel passt de bal met de wreef. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. Montgomery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Montgomery speelt de bal door. Carrascal kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilmore de bal. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Villarroel geeft de bal voor. Ogiński kopt de bal weg. Genç rent richting de bal. Genç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Laurel passt de bal met de wreef. Daar is Balcerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurel speelt de bal door. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carrascal probeert naar een medespeler te passen. Genç is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gilmore ... Strafschop! Gilmore is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Genç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 5:0

87e minuut.
Burgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgin geeft een lange en hoge pass. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. Genç maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Andrysiak de bal. Andrysiak haalt uit met een fantastische trap. Montgomery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Usala 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 12%, Usala 88%.
dimii fc - Usala 6:0