Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cucaracha Spitting Cobras
3-4-3 M Tactiek 442S
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Bornes speelt de bal door. Polak rent richting de bal. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak onderschept slim de pass. Polak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ciripoi niet meer kan verder spelen. Bąchorek komt het veld opgelopen. Bąchorek trapt de bal weg. Bea Jauregi kopt de bal weg. Eastwood rent richting de bal. Lunar verovert de bal door een tackle van achteren. Lunar schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 1:0

25e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak passt de bal met de wreef. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:0

28e minuut.
Hekert met een sublieme pass. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lunar de bal. Lunar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bea Jauregi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kvac probeert naar een medespeler te passen. Trýska heeft problemen om de bal te vangen. Pavlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska verovert de bal door een tackle van achteren. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buelinckx rent richting de bal. Polak is nu in balbezit. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Lunar rent richting de bal. Lunar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi probeert de bal aan de voet te houden. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 3:0

43e minuut.
Pavlis kopt de bal weg. Bornes rent richting de bal. Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Trýska is nu in balbezit. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 60%, Spitting Cobras 40%.
La Cucaracha - Spitting Cobras 3:0

47e minuut.
Gryglak rent richting de bal. Pavlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak onderschept slim de pass. Gryglak schiet op doel. Bąchorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 3:1

58e minuut.
Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi passt de bal met de wreef. Polak is nu in balbezit. Polak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 4:1

62e minuut.
Ruczyński rent richting de bal. Trýska verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Samson ... Strafschop! Trýska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gryglak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac passt de bal zonder na te denken. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel. Bąchorek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi speelt de bal door. Kvac probeert naar een medespeler te passen. Trýska is nu in balbezit. Trýska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hekert onderschept slim de pass. Hekert geeft de bal voor. Panopoulos geeft een lange en hoge pass. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Panopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Theologou met een snelle inworp. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx geeft een hoge lob. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lunar is nu in balbezit. Lunar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bąchorek met een sublieme pass. Polak probeert de bal met de borst te controleren. Mekhloufi speelt de bal door. Daar is Gryglak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryglak geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 4:2

83e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak passt de bal met de wreef. Theologou met een sublieme pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Samson geeft de bal voor. Daar is Stuchlý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 64%, Spitting Cobras 36%.
La Cucaracha - Spitting Cobras 4:2