Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Monstarrs
big b Tactiek Push
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 38
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomašák trapt de bal weg van het doel. Villalba kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 1:0

8e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardemanni rent richting de bal. Adams begaat een overtreding. Adams krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. Sereinig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 2:0

14e minuut.
Rozan geeft de bal voor. Monk controleert de bal met de borst. Monk speelt de bal door. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden geeft de bal voor. Sereinig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemanni verovert de bal door een tackle van achteren. Ardemanni geeft de bal voor. Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Durden heeft problemen om de bal te vangen. Durden speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Sereinig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 3:0

28e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 4:0

29e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer passt de bal zonder na te denken. Daar is Gorilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... Sereinig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sereinig probeert naar een medespeler te passen. Vrabie kopt de bal weg. Gorilla is nu in balbezit. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Sereinig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Rozan met een sublieme pass. Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz Cordón speelt de bal door. Kubič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vrabie rent richting de bal. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 5:0

45e minuut.
Demartino geeft een hoge lob. Sanz Cordón probeert naar een medespeler te passen. Traeger met een sublieme pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sereinig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 37%, Monstarrs 63%.
Wayne Rockets - Monstarrs 5:0

50e minuut.
Adams speelt de bal door. Ardemanni onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. Sereinig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ardemanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Sereinig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 6:0

69e minuut.
Walton probeert naar een medespeler te passen. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brochev komt het veld opgelopen. Parri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaguer geeft een hoge lob. Parri geeft een lange en hoge pass. Birlic is nu in balbezit. Birlic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Traeger passt de bal in één keer door. Ardemanni is nu in balbezit. Adams onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brochev met een sublieme pass. Durden rent richting de bal. Durden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Demartino speelt de bal door. Durden rent richting de bal. Durden passt de bal zonder na te denken. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Traeger speelt de bal door. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 7:0

85e minuut.
Durden met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal met de wreef. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Demartino passt de bal in één keer door. Traeger is nu in balbezit. Traeger passt de bal zonder na te denken. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... Sereinig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... Sereinig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 30%, Monstarrs 70%.
Wayne Rockets - Monstarrs 8:0