Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Sora Perché F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton onderschept slim de pass. Bolton passt de bal in één keer door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Haggin bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan begaat een overtreding. Haggin raakt geblesseerd tijdens het duel. Haggin met een snel genomen vrije trap. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Haggin onderschept slim de pass. Haggin geeft een hoge lob. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... Lawless maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Sora Perché F.C 1:0

29e minuut.
Reuter rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Reuter is nu in balbezit. Reuter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castanza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nvd123s FC - Sora Perché F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 56%, Sora Perché F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nvd123s FC - Sora Perché F.C 1:1

49e minuut.
Doeltrap. Hoak trapt de bal weg van het doel. Haggin kopt de bal weg. Bolton is nu in balbezit. Bolton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noonan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Allen rent richting de bal. Allen geeft de bal voor. Dayak rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Helmsley rent richting de bal. Helmsley met een sublieme pass. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuter verovert de bal door een tackle van achteren. Reuter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lawless trapt de bal weg. Haggin kopt de bal weg. Allen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 43%, Sora Perché F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nvd123s FC - Sora Perché F.C 1:1