Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC 72d St. Wanderers
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


16e minuut.
Bosworth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beldon komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Harvey geeft een hoge lob. Inworp. Cosby met een snelle inworp. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Booty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Booty zijn tegenspeler op de grond. Booty krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Carmichael rent richting de bal. Chapman is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 34%, 72d St. Wanderers 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 0:0

60e minuut.
Couch probeert de bal aan de voet te houden. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael passt de bal met de wreef. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer schiet op doel. Roner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 1:0

63e minuut.
Eldridge is nu in balbezit. Turtă speelt de bal door. Behncke geeft een hoge lob. Hudson rent richting de bal. Hudson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 1:1

69e minuut.
Booty verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson onderschept slim de pass. Hudson probeert naar een medespeler te passen. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Roner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Roner met een harde bal richting middenveld. Beldon kopt de bal weg. Carmichael rent richting de bal. Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Harvey heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosby neemt de hoekschop. Daar is Behncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beldon neemt de hoekschop. Turtă kopt de bal weg. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 2:1

84e minuut.
Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby geeft de bal voor. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă onderschept slim de pass. Turtă geeft de bal voor. Roner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 30%, 72d St. Wanderers 70%.
Ankle Breakers FC - 72d St. Wanderers 3:1