Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Eagles Daddys Girls
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Edgar rent richting de bal. Lorian verovert de bal door een tackle van achteren. Lorian passt de bal met de wreef. Rivera Carrera is nu in balbezit. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Edgar geeft een lange en hoge pass. Broussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousignant verovert de bal door een tackle van achteren. Tousignant haalt uit met een fantastische trap. Chatel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:0

15e minuut.
Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall rent richting de bal. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Tousignant is nu in balbezit. Tousignant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell is nu in balbezit. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Rivera Carrera rent richting de bal. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:1

27e minuut.
Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé is nu in balbezit. Augé passt de bal zonder na te denken. Rivera Carrera is nu in balbezit. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:2

39e minuut.
Marshall rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell met een sublieme pass. Rivera Carrera rent richting de bal. Rivera Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 55%, Daddys Girls 45%.
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:3

46e minuut.
Rivera Carrera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Broussard de bal. Tousignant rent richting de bal. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Daar is Edgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Hara verovert de bal door een tackle van achteren. O`Hara met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivera Carrera de bal. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rivera Carrera draait met de bal, schiet en ... Logan kopt de bal weg. Daar is Rivera Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera Carrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Noe de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lorian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hamedani rent richting de bal. Hamedani geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:4

89e minuut.
Augé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mubarak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Mubarak de bal onder controle te krijgen. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak begaat een overtreding. Mubarak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 57%, Daddys Girls 43%.
Games Team Eagles - Daddys Girls 1:4