Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Critical Mass FC Waverley Lions FC
Normal Tactiek Blitz
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Recchia onderschept slim de pass. Recchia probeert naar een medespeler te passen. Eron met een sublieme pass. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kennedy onderschept slim de pass. Brooks rent richting de bal. Tysiąc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tysiąc krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ilev met een sublieme pass. Tysiąc speelt de bal door. Engels is nu in balbezit. Engels haalt uit met een fantastische trap. Brennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ilev kopt de bal weg. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Engels rent richting de bal. Engels draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Chang met een snelle inworp. Zhu rent richting de bal. Chang is nu in balbezit. Chang geeft een lange en hoge pass. Engels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 0:1

21e minuut.
Brooks heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal met de wreef. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Petković passt de bal zonder na te denken. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bakis onderschept slim de pass. Petković onderschept slim de pass. Petković passt de bal in één keer door. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Eron probeert naar een medespeler te passen. Petković rent richting de bal. Petković met een sublieme pass. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakis met een sublieme pass. Perre rent richting de bal. Perre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kennedy heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc met een sublieme pass. Engels is nu in balbezit. Engels draait met de bal, schiet en ... Brennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Engels bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Critical Mass FC 69%, Waverley Lions FC 31%.
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 0:2

47e minuut.
McKinnon kopt de bal weg. Bakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Petković onderschept slim de pass. Petković passt de bal in één keer door. Engels is nu in balbezit. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 0:3

62e minuut.
Perre onderschept slim de pass. Sardinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perre onderschept slim de pass. Perre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 1:3

72e minuut.
Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos passt de bal met de wreef. Ilev speelt de bal door. Engels is nu in balbezit. Engels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Brooks speelt de bal door. Tysiąc heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc passt de bal met de wreef. Engels rent richting de bal. Engels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
McKinnon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilev geeft een hoge lob. Recchia probeert de bal met de borst te controleren. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Eron met een snelle inworp. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang probeert naar een medespeler te passen. Ilev geeft de bal voor. Engels maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kennedy met een sublieme pass. Engels rent richting de bal. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Critical Mass FC 68%, Waverley Lions FC 32%.
Critical Mass FC - Waverley Lions FC 1:4