Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portland Juniors FC Sydney Strikers
PJL Tactiek 433
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 25.3
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Arnold is nu in balbezit. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cross de bal. Cross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
Nelson trapt de bal weg van het doel. Mason controleert de bal met de borst. Blute onderschept slim de pass. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross is nu in balbezit. Goulding is nu in balbezit. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. Blute met een snelle inworp. Cross is nu in balbezit. Cross haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 1:0

6e minuut.
Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal in één keer door. Cross is nu in balbezit. Cross draait met de bal, schiet en ... Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 2:0

10e minuut.
Rozo kan de bal niet met de borst controleren. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

17e minuut.
Žížala rent richting de bal. Žížala passt de bal zonder na te denken. Vituri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 3:0

19e minuut.
Woodbridge is nu in balbezit. Woodbridge passt de bal met de wreef. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 4:0

21e minuut.
Goulding is nu in balbezit. Mason rent richting de bal. Goulding onderschept slim de pass. Cross is nu in balbezit. Cross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 5:0

23e minuut.
Blute speelt de bal door. Cross is nu in balbezit. Goulding rent richting de bal. Cross is nu in balbezit. Cross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 6:0

25e minuut.
Lozanovski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski passt de bal in één keer door. Cross is nu in balbezit. Cross schiet op doel. Milligan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mason is nu in balbezit. Blute onderschept slim de pass. Blute met een sublieme pass. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Lozanovski de bal. Lozanovski met een sublieme pass. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 7:0

31e minuut.
Arnold rent richting de bal. Arnold passt de bal zonder na te denken. Coyne rent richting de bal. Cross verovert de bal door een tackle van achteren. Cross schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blute met de inworp. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap. Mason probeert de bal aan de voet te houden. Nelson bokst de bal weg.

35e minuut.
Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding passt de bal met de wreef. Cross is nu in balbezit. Cross draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 8:0

35e minuut.
Arnold passt de bal met de wreef. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 9:0

36e minuut.
Woodbridge heeft problemen om de bal te vangen. Cross rent richting de bal. Cross passt de bal in één keer door. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 10:0

38e minuut.
Coyne is nu in balbezit. Cross verovert de bal door een tackle van achteren. Cross met een sublieme pass. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cross is nu in balbezit. Cross speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 11:0

41e minuut.
Durić onderschept slim de pass. Durić passt de bal zonder na te denken. Blute probeert de bal aan de voet te houden. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Nelson trapt de bal weg. Blute kopt de bal weg. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Milligan trapt de bal weg van het doel. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Goulding maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson speelt de bal door. Vituri kopt de bal weg. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Nesic komt het veld opgelopen. Mundine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland Juniors FC 19%, Sydney Strikers 81%.
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 11:0

46e minuut.
Klungelig pakt Arnold de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal met de wreef. Nesic is nu in balbezit. Nesic haalt uit met een fantastische trap. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute passt de bal zonder na te denken. Durić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nesic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Lozanovski passt de bal met de wreef. Nesic rent richting de bal. Nesic passt de bal zonder na te denken. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 12:0

55e minuut.
Mundine met een sublieme pass. Lozanovski kan de bal niet met de borst controleren. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nelson bokst de bal weg. Nelson met een sublieme pass. Durić kopt de bal weg. Mason heeft problemen om de bal te vangen. Nesic is nu in balbezit. Nesic draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Goulding passt de bal in één keer door. Nesic is nu in balbezit. Nesic schiet op doel. Milligan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 13:0

61e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bargwanna de bal onder controle te krijgen. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 14:0

68e minuut.
Lozanovski kopt de bal weg. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Coyne geeft de bal voor. Stark rent richting de bal. Stark met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Nesic kopt de bal weg. Mundine met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bargwanna de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nelson met een sublieme pass. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Blute probeert de bal met de borst te controleren. Nesic rent richting de bal. Nesic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mundine kopt de bal weg. Nesic is nu in balbezit. Coyne begaat een overtreding. Coyne krijgt een gele kaart. Nesic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durić met een snel genomen vrije trap. Daar is Nesic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 15:0

76e minuut.
Kriston heeft problemen om de bal te vangen. Mundine speelt de bal door. Bargwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic is nu in balbezit. Nesic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nesic passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Milligan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milligan krijgt een gele kaart. Goulding raakt geblesseerd tijdens het duel. Goulding legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 16:0

79e minuut.
Kriston probeert naar een medespeler te passen. Woodbridge heeft problemen om de bal te vangen. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lozanovski passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding met een sublieme pass. Nesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Nikas de bal. Durić is nu in balbezit. Durić passt de bal met de wreef. Nesic heeft problemen om de bal te vangen. Nesic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 17:0

87e minuut.
Nesic rent richting de bal. Blute is nu in balbezit. Blute passt de bal zonder na te denken. Nesic is nu in balbezit. Nesic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nelson trapt de bal weg. Mundine kopt de bal weg. Nesic is nu in balbezit. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland Juniors FC 9%, Sydney Strikers 91%.
Portland Juniors FC - Sydney Strikers 17:0