Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portland Juniors FC PIES AND FRIES
PJL Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 16.2
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Blute passt de bal met de wreef. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding speelt de bal door. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cross passt de bal zonder na te denken. Žížala heeft problemen om de bal te vangen. Žížala met een sublieme pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Heffernan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cross met de inworp. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Voice probeert naar een medespeler te passen. Durić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durić speelt de bal door. Blute heeft problemen om de bal te vangen. Blute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 1:0

10e minuut.
Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute passt de bal met de wreef. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Blute is nu in balbezit. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute met een sublieme pass. Cross is nu in balbezit. Cross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Coleman de bal. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Hutchinson de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durić met de inworp. Blute rent richting de bal. Blute haalt uit met een fantastische trap. Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durić neemt de hoekschop. Daar is Coleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 2:0

19e minuut.
Stefanutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Durić onderschept slim de pass. Durić passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Heffernan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cross met een snelle inworp. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Coleman geeft de bal voor. Inworp. Cross met de inworp. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 3:0

24e minuut.
Moore rent richting de bal. Blute onderschept slim de pass. Blute geeft een lange en hoge pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski passt de bal met de wreef. Durić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durić geeft een hoge lob. Blute krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Goulding rent richting de bal. Blute rent richting de bal. Heffernan onderschept slim de pass. Goulding onderschept slim de pass. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cross speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Heffernan is nu in balbezit. Goulding onderschept slim de pass. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 4:0

32e minuut.
Cross passt de bal zonder na te denken. Goulding is nu in balbezit. Heffernan maakt een afschuwelijke overtreding. Heffernan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Lozanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski speelt de bal door. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 5:0

35e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap. Voice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 6:0

44e minuut.
Webster met een sublieme pass. Cross is nu in balbezit. Cross met een sublieme pass. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland Juniors FC 17%, PIES AND FRIES 83%.
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 6:0

47e minuut.
Claros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lelić komt het veld opgelopen. Jackovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutchinson probeert de bal met de borst te controleren. Blute is nu in balbezit. Blute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 7:0

51e minuut.
Žížala is nu in balbezit. Cross rent richting de bal. Cross speelt de bal door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Webster bokst de bal weg. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 8:0

63e minuut.
Blute verovert de bal door een tackle van achteren. Blute met een sublieme pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding schiet op doel. Webster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Goulding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voice is nu in balbezit. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding schiet op doel. Webster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 9:0

66e minuut.
Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Durić rent richting de bal. Durić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding schiet op doel. Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Voice geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durić met een snelle inworp. Blute heeft problemen om de bal te vangen. Blute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 10:0

69e minuut.
Blute rent richting de bal. Blute probeert naar een medespeler te passen. Cross rent richting de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Goulding raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vituri komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Durić rent richting de bal. Blute rent richting de bal. Cross met een sublieme pass. Vituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vituri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stefanutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Durić verovert de bal door een tackle van achteren. Durić met een sublieme pass. Blute is nu in balbezit. Blute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 11:0

81e minuut.
Lozanovski passt de bal in één keer door. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross passt de bal in één keer door. Vituri is nu in balbezit. Vituri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vituri rent richting de bal. Vituri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross passt de bal zonder na te denken. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Vituri onderschept slim de pass. Vituri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stark passt de bal in één keer door. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross probeert naar een medespeler te passen. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cross met een snelle inworp. Hutchinson kan de bal niet met de borst controleren. Vituri is nu in balbezit. Vituri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Stefanutto geeft een hoge lob. Žížala probeert de bal aan de voet te houden. Žížala passt de bal met de wreef. Vituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vituri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland Juniors FC 20%, PIES AND FRIES 80%.
Portland Juniors FC - PIES AND FRIES 11:0