Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Apex
442 Tactiek 541
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 30.5
solid Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Puutsa is nu in balbezit. Puutsa passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Davidson de bal. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft de bal voor. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Apostel rent richting de bal. Apostel geeft de bal voor. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa schiet op doel. Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Puutsa is nu in balbezit. Puutsa passt de bal met de wreef. Dzienis rent richting de bal. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Ojaxyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Zirafi is nu in balbezit. Zirafi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostel met de inworp. Wilmots geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puutsa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Apex 1:0

37e minuut.
Hännikäinen speelt de bal door. Garland rent richting de bal. Ojaxyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojaxyan krijgt een gele kaart. Garland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alemany rent richting de bal. Alemany draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wilmots geeft een hoge lob. Garland probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apostel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puutsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Apex 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 26%, Apex 74%.
Bond University - Apex 2:0

50e minuut.
Izydor verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor passt de bal met de wreef. Davidson rent richting de bal. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nicholson controleert de bal met de borst. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Apostel rent richting de bal. Apostel passt de bal zonder na te denken. Garland heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kábelt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernat komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Nicholson is nu in balbezit. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel met een sublieme pass. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Apostel de bal. Apostel met een sublieme pass. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cid trapt de bal weg van het doel. Endrődi probeert de bal met de borst te controleren. Endrődi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Wilmots speelt de bal door. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen speelt de bal door. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft de bal voor. Klungelig pakt Ojaxyan de bal. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Apex 3:0

79e minuut.
Dzienis passt de bal zonder na te denken. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi geeft een hoge lob. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa schiet op doel. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Apex 4:0

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apostel zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Endrődi de bal. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Davidson met een snelle inworp. Zirafi rent richting de bal. Zirafi geeft een hoge lob. Alemany probeert de bal aan de voet te houden. Alemany haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi onderschept slim de pass. Endrődi met een sublieme pass. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Endrődi schiet op doel. Cid met een sublieme pass. Grant kopt de bal weg. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 19%, Apex 81%.
Bond University - Apex 4:0