Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Eternal Quolls
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Evans is nu in balbezit. Puutsa verovert de bal door een tackle van achteren. Puutsa geeft een lange en hoge pass. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Brooks heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 1:0

14e minuut.
Harries kopt de bal weg. Laing heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi met een sublieme pass. Ojaxyan heeft problemen om de bal te vangen. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brooks geeft een hoge lob. Grant kopt de bal weg. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan schiet op doel. Mooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 2:0

20e minuut.
Laing passt de bal in één keer door. Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassan met een sublieme pass. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi kopt de bal weg. Beauchamp controleert de bal met de borst. Ojaxyan onderschept slim de pass. Ojaxyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa geeft de bal voor. Ojaxyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Endrődi rent richting de bal. Endrődi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan passt de bal met de wreef. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 29%, Eternal Quolls 71%.
Bond University - Eternal Quolls 3:0

50e minuut.
Mooney met een harde bal richting middenveld. Villafane is nu in balbezit. Villafane geeft een lange en hoge pass. Puutsa rent richting de bal. Puutsa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi met een sublieme pass. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaxyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Harries geeft een hoge lob. Urbańczyk is nu in balbezit. Urbańczyk geeft een lange en hoge pass. Villafane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafane geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Harries geeft de bal voor. Klungelig pakt Howarth de bal. Ojaxyan kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 4:0

63e minuut.
Endrődi speelt de bal door. Villafane rent richting de bal. Villafane geeft een hoge lob. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap. Mooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Endrődi heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi speelt de bal door. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 5:0

71e minuut.
Laing rent richting de bal. Endrődi onderschept slim de pass. Endrődi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk passt de bal met de wreef. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Harries met een sublieme pass. Endrődi rent richting de bal. Endrődi speelt de bal door. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Mooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Eternal Quolls 6:0

86e minuut.
Normanton heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Brooks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villafane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mooney neemt vlug de vrije trap. Daar is Normanton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Normanton kopt de bal weg. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 17%, Eternal Quolls 83%.
Bond University - Eternal Quolls 6:0