Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kingz Bond University
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Irizarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Irizarry passt de bal met de wreef. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Recchia met een harde bal richting middenveld. Endrődi kopt de bal weg. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Puutsa geeft een hoge lob. Findlay probeert de bal aan de voet te houden. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:1

12e minuut.
Endrődi speelt de bal door. Dzienis rent richting de bal. Dzienis passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jenkins kopt de bal weg. Villafane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafane met een sublieme pass. Urbańczyk rent richting de bal. Urbańczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Findlay trapt de bal weg van het doel. Peake kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ojaxyan de bal onder controle te krijgen. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:2

18e minuut.
Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa met een sublieme pass. Ojaxyan heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper geeft de bal voor. Endrődi speelt de bal door. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Endrődi is nu in balbezit. Endrődi passt de bal in één keer door. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap. Recchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:3

43e minuut.
Urbańczyk rent richting de bal. Urbańczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Findlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Recchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:4

44e minuut.
Dzienis rent richting de bal. Dzienis speelt de bal door. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 78%, Bond University 22%.
FC Kingz - Bond University 0:4

48e minuut.
Findlay kopt de bal weg. Urbańczyk rent richting de bal. Urbańczyk passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cooper met een harde bal richting middenveld. Endrődi kopt de bal weg. Klungelig pakt Findlay de bal. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Recchia trapt de bal weg van het doel. Dzienis speelt de bal door. Urbańczyk met een sublieme pass. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:5

57e minuut.
Dzienis kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa passt de bal met de wreef. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Urbańczyk passt de bal met de wreef. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaxyan passt de bal zonder na te denken. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Recchia speelt de bal door. Villafane rent richting de bal. Villafane probeert naar een medespeler te passen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafane geeft een hoge lob. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Recchia met een sublieme pass. Endrődi kopt de bal weg. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Recchia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Endrődi is nu in balbezit. Endrődi geeft de bal voor. Puutsa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi passt de bal in één keer door. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Recchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Bond University 0:6

89e minuut.
Urbańczyk geeft de bal voor. Dzienis rent richting de bal. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 76%, Bond University 24%.
FC Kingz - Bond University 0:6