Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 21:23
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Thorne Park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 29899
BRIGHTONS FC Locos Odyssey
wider Tactiek Wahey To Go 2
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.7 gemiddelde waardering 39.2
incredible Schieten adequate
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Kostrubski geeft de bal voor. Maduro kopt de bal weg. Vallejo is nu in balbezit. Qasımsoy onderschept slim de pass. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak geeft een hoge lob. Roganović kopt de bal weg. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. Grzymała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roganović is nu in balbezit. Roganović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ... Grzymała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Hauhola speelt de bal door. Klungelig pakt Qasımsoy de bal. Roganović is nu in balbezit. Roganović schiet op doel. Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 1:0

23e minuut.
Hauhola is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauhola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Korsós maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Qasımsoy rent richting de bal. Roganović rent richting de bal. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 2:0

30e minuut.
Hauhola passt de bal met de wreef. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak geeft de bal voor. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 3:0

32e minuut.
Kostrubski met de inworp. Flores geeft een hoge lob. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 4:0

36e minuut.
Grzymała trapt de bal weg. Flores kopt de bal weg. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović haalt uit met een fantastische trap. Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marauders passt de bal zonder na te denken. Adamiak geeft een hoge lob. Korsós is nu in balbezit. Korsós geeft een hoge lob. Roganović springt en kopt de bal. Grzymała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Korsós probeert naar een medespeler te passen. De Lie bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović onderschept slim de pass. Roganović schiet op doel. Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 5:0

42e minuut.
Fuertes rent richting de bal. Fuertes met een sublieme pass. Flores speelt de bal door. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Grzymała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Indić geeft een lange en hoge pass. Fuertes kopt de bal weg. Roganović is nu in balbezit. Roganović schiet op doel. Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 22%, Locos Odyssey 78%.
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 6:0

46e minuut.
MacGrath komt het veld opgelopen. Đomlez komt het veld opgelopen. Mărgăritescu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Flores geeft de bal voor. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel. Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 7:0

53e minuut.
Fuertes speelt de bal door. Korsós rent richting de bal. Van Dijck maakt een afschuwelijke overtreding. Van Dijck krijgt een gele kaart. Korsós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korsós komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 8:0

59e minuut.
Indić kopt de bal weg. Flores met een sublieme pass. Korsós rent richting de bal. Korsós draait met de bal, schiet en ... Grzymała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 9:0

61e minuut.
Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós passt de bal met de wreef. Hauhola met een sublieme pass. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel. Grzymała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 10:0

66e minuut.
MacGuffie geeft een hoge lob. Korsós rent richting de bal. Roganović rent richting de bal. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 11:0

70e minuut.
Van Dijck probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski speelt de bal door. Mărgăritescu rent richting de bal. Korsós onderschept slim de pass. Korsós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Korsós heeft problemen om de bal te vangen. Korsós speelt de bal door. Daar is Qasımsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımsoy schiet op doel. Grzymała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 12:0

74e minuut.
Korsós passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adamiak de bal. Flores geeft een hoge lob. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović draait met de bal, schiet en ... Grzymała bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuertes probeert naar een medespeler te passen. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós geeft de bal voor. Grzymała probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mărgăritescu met de inworp. MacGrath rent richting de bal. MacGrath geeft een hoge lob. Đomlez is nu in balbezit. Đomlez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Korsós rent richting de bal. Korsós speelt de bal door. Qasımsoy is nu in balbezit. Roganović is nu in balbezit. Roganović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Korsós heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geroldi. Korsós raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roganović rent richting de bal. Roganović haalt uit met een fantastische trap. Grzymała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met een snelle inworp. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIGHTONS FC 24%, Locos Odyssey 76%.
BRIGHTONS FC - Locos Odyssey 12:0