Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunblane FC Golden Opals
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cuthbert passt de bal met de wreef. Low geeft een lange en hoge pass. Daar is MacSweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGarry rent richting de bal. McGarry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Clements probeert naar een medespeler te passen. Love is nu in balbezit. Love met een sublieme pass. McGarry is nu in balbezit. McGarry draait met de bal, schiet en ... MacGuffie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
MacVicar rent richting de bal. MacVicar passt de bal met de wreef. McGarry rent richting de bal. McGarry haalt uit met een fantastische trap. MacSweeney probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cox met een sublieme pass. Cormack rent richting de bal. Cormack geeft de bal voor. McGarry bereikt de bal nog maar net als eerste. McGarry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunblane FC 59%, Golden Opals 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunblane FC - Golden Opals 0:0

46e minuut.
MacVicar is nu in balbezit. MacVicar passt de bal met de wreef. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
McLaren probeert naar een medespeler te passen. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft een hoge lob. McGarry bereikt de bal nog maar net als eerste. McGarry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cuthbert passt de bal met de wreef. MacIlwraith is nu in balbezit. MacGruther onderschept slim de pass. MacGruther draait met de bal, schiet en ... Austin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
McMuller kopt de bal weg. Esson rent richting de bal. Esson passt de bal in één keer door. MacGruther rent richting de bal. MacGruther schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacGruther is nu in balbezit. MacIlwraith rent richting de bal. MacGruther verovert de bal door een tackle van achteren. Esson rent richting de bal. Esson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
MacCaw is nu in balbezit. MacCaw passt de bal zonder na te denken. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McGarry verovert de bal door een tackle van achteren. McGarry haalt uit met een fantastische trap. MacGuffie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunblane FC - Golden Opals 0:1

82e minuut.
Cormack kan de bal niet met de borst controleren. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal zonder na te denken. MacGruther bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGruther schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunblane FC - Golden Opals 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunblane FC 49%, Golden Opals 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunblane FC - Golden Opals 1:1