Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cani sciolti RINGHIOBOYZ
Strike F Tactiek NT.523.INSdef
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frazzetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarantonello geeft een hoge lob. De lotto kopt de bal weg. Pantano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Kulić met een harde bal richting middenveld. Frazzetto kopt de bal weg. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jonen passt de bal zonder na te denken. Pergolini speelt de bal door. Szalkowski is nu in balbezit. Paulson is nu in balbezit. Paulson haalt uit met een fantastische trap. Franceschin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lambertini geeft de bal voor. De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano is nu in balbezit. Pantano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:2

16e minuut.
Pergolini rent richting de bal. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Havlák speelt de bal door. Jonen geeft een lange en hoge pass. Szalkowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano passt de bal met de wreef. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:3

32e minuut.
Favret met een sublieme pass. Frazzetto rent richting de bal. Frazzetto passt de bal met de wreef. De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De lotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Buttiens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarantonello met de inworp. Frazzetto geeft de bal voor. Pantano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De lotto rent richting de bal. De lotto haalt uit met een fantastische trap. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frazzetto met een snelle inworp. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello geeft een hoge lob. De lotto krijgt zijn hoofd ertegen. Kulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De lotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De lotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frazzetto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Larcinesi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havlák. Larcinesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Larcinesi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Frazzetto met een sublieme pass. Pergolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi verovert de bal door een tackle van achteren. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Kulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:4

39e minuut.
Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens passt de bal met de wreef. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel. Kulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Frazzetto kopt de bal weg. Zarantonello is nu in balbezit. Zarantonello geeft een lange en hoge pass. De lotto rent richting de bal. De lotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:5

45e minuut.
Giordano passt de bal zonder na te denken. Pergolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto onderschept slim de pass. Frazzetto geeft de bal voor. Larcinesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulić bokst de bal weg. Pantano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 62%, RINGHIOBOYZ 38%.
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:6

50e minuut.
Carfora geeft een hoge lob. Pantano kopt de bal weg. De lotto heeft problemen om de bal te vangen. De lotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:7

51e minuut.
Cifone probeert naar een medespeler te passen. De lotto is nu in balbezit. Pantano is nu in balbezit. Pantano schiet op doel. Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 0:8

58e minuut.
Paulson kopt de bal weg. Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarantonello geeft een hoge lob. De lotto rent richting de bal. De lotto schiet op doel. Kulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Havlák geeft een hoge lob. Giordano geeft de bal voor. Paulson is nu in balbezit. Paulson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 1:8

65e minuut.
Lambertini is nu in balbezit. Paulson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambertini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiani komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi geeft de bal voor. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 1:9

74e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Ghiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 1:10

78e minuut.
Pantano rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zarantonello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pantano krijgt zijn hoofd ertegen. Kulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 1:11

81e minuut.
Ghiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano rent richting de bal. Pantano probeert naar een medespeler te passen. Ghiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Frazzetto met een sublieme pass. Klungelig pakt Larcinesi de bal. Janiec begaat een overtreding. Janiec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 60%, RINGHIOBOYZ 40%.
cani sciolti - RINGHIOBOYZ 1:11