Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola F.C. Richi team
lino banfi Tactiek 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 66.2
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Szczypkowski geeft een lange en hoge pass. Akifzadə rent richting de bal. Pisistrato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akifzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popiela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rejkowski probeert naar een medespeler te passen. Peshev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Male. van Male krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Szubierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szubierajski. Bieczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieczyński komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:0

20e minuut.
Rejkowski probeert naar een medespeler te passen. van Male verovert de bal door een tackle van achteren. Peshev met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel. Pivoda bokst de bal weg.

26e minuut.
Akifzadə rent richting de bal. Pisistrato onderschept slim de pass. Popiela is nu in balbezit. Popiela schiet op doel. Paci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mola F.C. - Richi team 1:1

31e minuut.
Dekanić rent richting de bal. Dekanić geeft de bal voor. Wimbersky kopt de bal weg. Tommasello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasello geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Inworp. Vecsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dekanić de bal. Dekanić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popiela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:2

39e minuut.
Peshev met een snelle inworp. Rejkowski speelt de bal door. Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev geeft de bal voor. de Matos maakt een snoekduik en kopt de bal. Pivoda bokst de bal weg.

45e minuut.
Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev onderschept slim de pass. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 44%, Richi team 56%.
Mola F.C. - Richi team 1:2

47e minuut.
Dekanić met een sublieme pass. Mazzari geeft de bal voor. Akifzadə kopt de bal weg. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vecsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei met een sublieme pass. Paci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:3

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paci niet meer kan verder spelen. Kożukar komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tommasello met een sublieme pass. Klungelig pakt Popiela de bal. Logara probeert naar een medespeler te passen. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popiela is nu in balbezit. Popiela draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:4

63e minuut.
Peshev geeft een lange en hoge pass. de Matos krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez komt het veld opgelopen. Ogrodnik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mazzari rent richting de bal. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. van Male begaat een overtreding. van Male krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tommasello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekanić is nu in balbezit. Dekanić geeft een hoge lob. Akifzadə springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:5

89e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal in één keer door. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Richi team 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 52%, Richi team 48%.
Mola F.C. - Richi team 1:6