Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twukkers Shikke F.C.
Fee Tactiek drama
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Oropeza passt de bal met de wreef. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Mendil speelt de bal door. Munita rent richting de bal. Munita haalt uit met een fantastische trap. Ferreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zasyad’vovk kopt de bal weg. Otağ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Waninger de bal. Waninger haalt uit met een fantastische trap. Dayak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Shikke F.C. 0:1

23e minuut.
Otağ passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Dayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Oropeza passt de bal met de wreef. Zasyad’vovk rent richting de bal. Zasyad’vovk passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Havekotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood speelt de bal door. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ... Ferreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twukkers - Shikke F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 40%, Shikke F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twukkers - Shikke F.C. 1:1

58e minuut.
Best speelt de bal door. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz geeft de bal voor. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera schiet op doel. Ferreras bokst de bal weg.

59e minuut.
Best passt de bal zonder na te denken. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrutia krijgt een gele kaart. Munita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munita neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Shikke F.C. 2:1

62e minuut.
Mendil speelt de bal door. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera met een sublieme pass. Munita rent richting de bal. Munita schiet op doel. Ferreras bokst de bal weg. Munita is nu in balbezit. Munita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Selvood kopt de bal weg. Daar is Munita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szewczyk. Munita raakt geblesseerd tijdens het duel. Warulik komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Selvood passt de bal met de wreef. Munita rent richting de bal. Özşener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özşener is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Waninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifani verovert de bal door een tackle van achteren. Schifani geeft een lange en hoge pass. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Selvood de bal. Selvood passt de bal zonder na te denken. Munita is nu in balbezit. Munita schiet op doel. Ferreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Shikke F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 45%, Shikke F.C. 55%.
Twukkers - Shikke F.C. 3:1