Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombies go Schiedam Ganpati United
FcVVdsT3 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Michels de bal. Dávila is nu in balbezit. de Haan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Haan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Orta kopt de bal weg. Lubbers rent richting de bal. Mendes begaat een overtreding. Lubbers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Dávila rent richting de bal. Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus passt de bal met de wreef. Michels is nu in balbezit. Michels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruden heeft problemen om de bal te vangen. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels draait met de bal, schiet en ... de Jager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sassanguie verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. de Jager werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 1:0

13e minuut.
Sassanguie geeft de bal voor. Lazarus kopt de bal weg. Klungelig pakt Velland de bal. Michels is nu in balbezit. Michels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Orta rent richting de bal. Orta probeert naar een medespeler te passen. Lazarus met een sublieme pass. Michels is nu in balbezit. Michels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Guyt kopt de bal weg. Lubbers heeft problemen om de bal te vangen. Mendes speelt de bal door. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guyt is nu in balbezit. de Haan begaat een overtreding. Guyt raakt geblesseerd tijdens het duel. Guyt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vondel heeft problemen om de bal te vangen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. de Jager probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 2:0

22e minuut.
Sassanguie controleert de bal met de borst. Lubbers rent richting de bal. Sassanguie verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Paal! Michels heeft problemen om de bal te vangen. Michels schiet op doel. de Jager maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 3:0

31e minuut.
Orta onderschept slim de pass. Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Orta geeft een lange en hoge pass. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... de Jager probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Schendelaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Paal! Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 34%, Ganpati United 66%.
Zombies go Schiedam - Ganpati United 3:0

52e minuut.
Mendes passt de bal in één keer door. Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie passt de bal zonder na te denken. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels draait met de bal, schiet en ... de Jager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sassanguie passt de bal met de wreef. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila met een sublieme pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap. de Jager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rutgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt rent richting de bal. Guyt speelt de bal door. Michels is nu in balbezit. Michels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 4:0

61e minuut.
Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes is nu in balbezit. Mendes speelt de bal door. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ... de Jager bokst de bal weg.

63e minuut.
Doeltrap. Prunea trapt de bal weg. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. de Jager trapt de bal weg. Mendes kopt de bal weg. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
de Jager met een harde bal richting middenveld. Lazarus kopt de bal weg. Cruden is nu in balbezit. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Buimer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Foor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels speelt de bal door. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schendelaar heeft problemen om de bal te vangen. Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Musampa de bal. Orta probeert naar een medespeler te passen. Michels rent richting de bal. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michels draait met de bal, schiet en ... de Jager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michels is nu in balbezit. Michels schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 5:0

80e minuut.
Michels onderschept slim de pass. Michels probeert naar een medespeler te passen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 6:0

82e minuut.
Michels is nu in balbezit. Michels passt de bal in één keer door. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - Ganpati United 7:0

88e minuut.
Michels haalt uit met een fantastische trap. de Jager met een sublieme pass. Sassanguie kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lazarus met een sublieme pass. Rutgers rent richting de bal. Rutgers geeft een hoge lob. Michels is nu in balbezit. Michels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 26%, Ganpati United 74%.
Zombies go Schiedam - Ganpati United 7:0