Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies Achilles Rijnenburg
GERT10 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
solid Passen poor
very good Verdedigen poor


2e minuut.
van Beek passt de bal met de wreef. Pernas Tortas speelt de bal door. Narbona met een sublieme pass. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
van Beek kopt de bal weg. Hoekema controleert de bal met de borst. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ... Vaessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Narbona speelt de bal door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 1:0

8e minuut.
Inworp. Rutten met de inworp. Drommel heeft problemen om de bal te vangen. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam schiet op doel. Vaessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 2:0

15e minuut.
Reyes met een sublieme pass. Makaay bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Vaessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 3:0

20e minuut.
Narbona passt de bal met de wreef. van der Vinne rent richting de bal. Narbona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narbona krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Zeegelaar met een snelle inworp. Narbona met een sublieme pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 4:0

22e minuut.
van der Vinne rent richting de bal. van der Vinne passt de bal in één keer door. Makaay bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 5:0

25e minuut.
Turpijn kopt de bal weg. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas met een sublieme pass. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hartjes heeft problemen om de bal te vangen. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 6:0

31e minuut.
Makaay geeft de bal voor. Inworp. Narbona met een snelle inworp. Opdam probeert de bal met de borst te controleren. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Vaessen bokst de bal weg.

36e minuut.
Zeegelaar is nu in balbezit. Zeegelaar speelt de bal door. Pernas Tortas met een sublieme pass. van Beek rent richting de bal. van Beek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 7:0

39e minuut.
van Beek rent richting de bal. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 8:0

41e minuut.
Möring is nu in balbezit. van Beek onderschept slim de pass. van Beek speelt de bal door. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Zeegelaar de bal. Zeegelaar geeft een lange en hoge pass. Opdam kopt de bal weg. Daar is van Beek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 24%, Achilles Rijnenburg 76%.
Quickies - Achilles Rijnenburg 8:0

48e minuut.
Doeltrap. Vaessen met een harde bal richting middenveld. Pernas Tortas kopt de bal weg. van Beek is nu in balbezit. van Beek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Reyes kopt de bal weg. van Beek kan de bal niet met de borst controleren. Möring is nu in balbezit. van Beek onderschept slim de pass. van Beek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hartjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartjes geeft een lange en hoge pass. Narbona probeert de bal aan de voet te houden. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Vaessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Vaessen probeert naar een medespeler te passen. Narbona bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Moniz is nu in balbezit. Moniz geeft een lange en hoge pass. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Opdam draait met de bal, schiet en ... Vaessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 9:0

62e minuut.
Zeegelaar kopt de bal weg. Narbona is nu in balbezit. Narbona geeft een lange en hoge pass. van Beek rent richting de bal. van Beek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... Vaessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes met een sublieme pass. van Beek heeft problemen om de bal te vangen. van Beek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 10:0

75e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Opdam rent richting de bal. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. van Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Reyes passt de bal met de wreef. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal zonder na te denken. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Narbona probeert naar een medespeler te passen. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Reyes met een sublieme pass. van Beek is nu in balbezit. van Beek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vaessen met een harde bal richting middenveld. Pernas Tortas kopt de bal weg. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 11:0

90e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel. Vaessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Achilles Rijnenburg 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 15%, Achilles Rijnenburg 85%.
Quickies - Achilles Rijnenburg 12:0