Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceres Alkmaar Renum Alblas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Boomsma geeft de bal voor. van Kesteren kopt de bal weg. Seedorf rent richting de bal. Boymans rent richting de bal. Boymans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stekelenburg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witschge. Stekelenburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Boomsma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stijger is nu in balbezit. Boymans onderschept slim de pass. Boymans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wijler passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Crooij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seedorf rent richting de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wattamaleo onderschept slim de pass. Ressel onderschept slim de pass. Witschge is nu in balbezit. Ressel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Wijler rent richting de bal. Seedorf verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf speelt de bal door. Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Proper rent richting de bal. Proper passt de bal met de wreef. Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans draait met de bal, schiet en ... Wouda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceres Alkmaar - Renum Alblas 1:0

44e minuut.
Roeleveld kopt de bal weg. Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijler verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceres Alkmaar - Renum Alblas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceres Alkmaar 51%, Renum Alblas 49%.
Ceres Alkmaar - Renum Alblas 2:0

56e minuut.
Roeleveld speelt de bal door. Klungelig pakt Riemens de bal. Witschge is nu in balbezit. Witschge schiet op doel. Dest probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceres Alkmaar - Renum Alblas 2:1

69e minuut.
Daar is Boomsma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ressel is nu in balbezit. Boomsma begaat een overtreding. Ressel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ressel kan niet meer verder spelen. Stom komt het veld opgelopen. Wijler met een snel genomen vrije trap. Witschge springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Boymans probeert de bal aan de voet te houden. Boomsma rent richting de bal. Martina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boomsma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Stekelenburg heeft problemen om de bal te vangen. Witschge rent richting de bal. Stom bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge is nu in balbezit. Witschge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf passt de bal in één keer door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans onderschept slim de pass. Boymans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceres Alkmaar 45%, Renum Alblas 55%.
Ceres Alkmaar - Renum Alblas 2:1