Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVA Gein FC Berend Botje
Normal Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten solid
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Džumhur rent richting de bal. Džumhur draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Paauwe de bal. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Džumhur geeft de bal voor. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Paauwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kruys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:1

4e minuut.
Cillessen geeft de bal voor. Botje kopt de bal weg. Paauwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:2

11e minuut.
Stichting bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Cillessen speelt de bal door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Kruys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Džumhur geeft een hoge lob. Botje kopt de bal weg. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Kruys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:3

20e minuut.
van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... Fofana probeert de bal aan de voet te houden. Kruys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fofana rent richting de bal. Fofana passt de bal met de wreef. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur draait met de bal, schiet en ... Kruys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:4

26e minuut.
Paauwe geeft de bal voor. Hovenkamp kan de bal niet met de borst controleren. van der Sluis speelt de bal door. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Botje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paauwe rent richting de bal. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana draait met de bal, schiet en ... Kruys probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is van der Ley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fofana is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostas speelt de bal door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:5

35e minuut.
van der Sluis rent richting de bal. van der Sluis geeft de bal voor. Botje kopt de bal weg. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:6

38e minuut.
Džumhur geeft een hoge lob. de Mos heeft problemen om de bal te vangen. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Kruys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:7

41e minuut.
van der Sluis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tenekeci de bal. Tenekeci passt de bal zonder na te denken. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:8

44e minuut.
de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tenekeci geeft de bal voor. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van der Sluis kopt de bal weg. Ostas is nu in balbezit. Ostas met een sublieme pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 79%, FC Berend Botje 21%.
VVA Gein - FC Berend Botje 0:8

47e minuut.
Džumhur onderschept slim de pass. van der Ley rent richting de bal. Fofana onderschept slim de pass. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:9

49e minuut.
Dumfries is nu in balbezit. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur speelt de bal door. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
de Mos onderschept slim de pass. Stichting bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci onderschept slim de pass. Tenekeci geeft een hoge lob. Fofana maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
van der Sluis kopt de bal weg. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana onderschept slim de pass. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Berend Botje 0:10

64e minuut.
Hofstede kopt de bal weg. Okpara geeft een hoge lob. Daar is van der Ley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Mos geeft een lange en hoge pass. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen passt de bal in één keer door. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Godoy probeert de bal aan de voet te houden. Hofstede is nu in balbezit. Hofstede passt de bal zonder na te denken. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft de bal voor. van der Ley heeft problemen om de bal te vangen. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Kruys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Džumhur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kruys probeert naar een medespeler te passen. Perra kopt de bal weg. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
van der Sluis met een snelle inworp. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci geeft een lange en hoge pass. Džumhur rent richting de bal. Džumhur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 88%, FC Berend Botje 12%.
VVA Gein - FC Berend Botje 0:10