Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: AS Sulice Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15633
AS Sulice FC Štítné
humbuk Tactiek 442-5 a
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Uliniarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Maziarczyk de bal. Janiš rent richting de bal. Janiš geeft een hoge lob. Javůrek kopt de bal weg. Markus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maziarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Maziarczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Alda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sulice - FC Štítné 1:0

19e minuut.
Javůrek is nu in balbezit. Bacşi rent richting de bal. Javůrek onderschept slim de pass. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić schiet op doel. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gralak met een snelle inworp. Komorkiewicz rent richting de bal. Deacon geeft een lange en hoge pass. Ljubićić krijgt zijn hoofd ertegen. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Javůrek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Javůrek rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubićić is nu in balbezit. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. Markus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Janiš probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu speelt de bal door. Janiš is nu in balbezit. Janiš geeft een hoge lob. Markus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deacon is nu in balbezit. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Markus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Deacon rent richting de bal. Miala onderschept slim de pass. Ljubićić controleert de bal met de borst. Ljubićić draait met de bal, schiet en ... Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Sulice - FC Štítné 1:1

45e minuut.
Alda met een sublieme pass. Miala is nu in balbezit. Ljubićić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ljubićić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sulice 63%, FC Štítné 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Sulice - FC Štítné 1:1

63e minuut.
Doeltrap. Rosiek komt het veld opgelopen. Dalipagić komt het veld opgelopen. Goździejewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bacşi heeft problemen om de bal te vangen. Javůrek kopt de bal weg. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Ljubićić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubićić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Goździejewski geeft de bal voor. Maziarczyk kopt de bal weg. Dalipagić heeft problemen om de bal te vangen. Dalipagić draait met de bal, schiet en ... Alda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sulice - FC Štítné 2:1

73e minuut.
Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Terlouw heeft problemen om de bal te vangen. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gambicorti de bal onder controle te krijgen. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Sulice - FC Štítné 2:2

75e minuut.
Rosiek passt de bal zonder na te denken. Solomon geeft een lange en hoge pass. Dalipagić is nu in balbezit. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu passt de bal met de wreef. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Javůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Javůrek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sulice - FC Štítné 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sulice 54%, FC Štítné 46%.
AS Sulice - FC Štítné 2:3