Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-18 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Na rybníčku
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40195
Fc kapr 85 CAFC Půlpánov
442 Tactiek 555
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


13e minuut.
Akifli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bidas. Akifli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kikidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 0:1

23e minuut.
Aabjørn speelt de bal door. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul passt de bal zonder na te denken. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brueren bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiţul de bal. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Aabjørn passt de bal met de wreef. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Capita bokst de bal weg.

34e minuut.
Božović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Chiţul verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţul draait met de bal, schiet en ... Capita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 0:2

36e minuut.
Akifli rent richting de bal. Akifli passt de bal zonder na te denken. Daar is Aabjørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aabjørn geeft een hoge lob. Chiţul maakt een snoekduik en kopt de bal. Capita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou speelt de bal door. Ziarkowski rent richting de bal. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 69%, CAFC Půlpánov 31%.
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 0:3

48e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Dobrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shoou met de inworp. Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal in één keer door. Shoou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 1:3

67e minuut.
Sayıner geeft de bal voor. Božović rent richting de bal. Božović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rivarola de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Capita bokst de bal weg.

68e minuut.
Elvira met een snelle inworp. Akifli geeft een hoge lob. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţul haalt uit met een fantastische trap. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 1:4

71e minuut.
Akifli passt de bal in één keer door. Elvira speelt de bal door. Rivarola is nu in balbezit. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 1:5

72e minuut.
Elvira met een sublieme pass. Aabjørn probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kapr 85 67%, CAFC Půlpánov 33%.
Fc kapr 85 - CAFC Půlpánov 1:5