Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milwerton FC Octopus
jedééém Tactiek 4-4-2
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Sviatko verovert de bal door een tackle van achteren. Sviatko met een sublieme pass. Hýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek geeft een lange en hoge pass. Davidáš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FC Octopus 1:0

11e minuut.
Cornelio geeft een hoge lob. Inworp. Sviatko met de inworp. Hýsek is nu in balbezit. Hýsek geeft een hoge lob. Nalot bokst de bal weg.

22e minuut.
Sviatko onderschept slim de pass. Sviatko speelt de bal door. Daar is Hýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FC Octopus 2:0

24e minuut.
Dauchez geeft een lange en hoge pass. Brezeanu kopt de bal weg. Grociak speelt de bal door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. Siemieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Concu is nu in balbezit. Concu geeft de bal voor. Inworp. Levora met een snelle inworp. Davidáš geeft de bal voor. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Levora speelt de bal door. Klungelig pakt Hýsek de bal. Hýsek passt de bal zonder na te denken. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 29%, FC Octopus 71%.
Milwerton - FC Octopus 2:0

51e minuut.
Levora bereikt de bal nog maar net als eerste. Levora speelt de bal door. Hýsek probeert naar een medespeler te passen. Davidáš heeft problemen om de bal te vangen. Davidáš schiet op doel. Nalot bokst de bal weg.

56e minuut.
Davidáš rent richting de bal. Šotra onderschept slim de pass. Krejča onderschept slim de pass. Krejča geeft een hoge lob. Tvarůžek krijgt zijn hoofd ertegen. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sviatko met een snelle inworp. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek geeft een hoge lob. Davidáš maakt een snoekduik en kopt de bal. Nalot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FC Octopus 3:0

59e minuut.
Dauchez verovert de bal door een tackle van achteren. Dauchez geeft een lange en hoge pass. Brezeanu met een sublieme pass. Levora bereikt de bal nog maar net als eerste. Levora geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tvarůžek is nu in balbezit. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - FC Octopus 4:0

61e minuut.
Hýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hýsek passt de bal in één keer door. Levora is nu in balbezit. Levora geeft de bal voor. Tvarůžek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hýsek kopt de bal weg. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek passt de bal zonder na te denken. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš haalt uit met een fantastische trap. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Čáslava kopt de bal weg. Grociak rent richting de bal. Grociak passt de bal in één keer door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hýsek geeft een hoge lob. Concu kopt de bal weg. Krejča met een sublieme pass. Levora heeft problemen om de bal te vangen. Levora geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bonić rent richting de bal. Bonić passt de bal zonder na te denken. Daar is Čáslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 30%, FC Octopus 70%.
Milwerton - FC Octopus 4:0